ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, βρήκαν την Ελλάδα χαλαρή και ευάλωτη και προσπαθούν να την γ.......!!!

Τα τελευταία 25 χρόνια στην Ελλάδα έγιναν τόσα πράγματα που ποτέ δεν είχαν ξαναγίνει στην ιστορία της.

Για πρώτη φορά έκαναν διακοπές μαζί οι έχοντες και κατέχοντες με τους πριν από χρόνια πειναλέους και περιθωριακούς, δηλαδή ο απλός λαός που δεν ήξερε τι σημαίνει διακοπές και έπαιρνε την άδεια του και την έβγαζε στο σπίτι η προσπαθούσε να βγάλει κάνα μεροκάματο για να καλύψει τις...
τρύπες, άρχισε να κλείνει δωμάτια
στην ΜΥΚΟΝΟ, στην ΡΟΔΟ στην ΚΡΗΤΗ στην ΙΣΠΑΝΙΑ στην ΓΑΛΛΙΑ κλπ.

Ο Έλληνας αύξησε τα περιουσιακά του στοιχεία σχεδόν στο τριπλάσιο με μια –δυο ακόμα και τρείς κατοικίες, ένα-δυο ακόμα και τρία αυτοκίνητα ανά οικογένεια.
Είχε ξεφύγει από την μιζέρια και την φτώχια όλων των προηγουμένων δεκαετιών που τον ήθελαν να γίνεται επαίτης για μία φέτα ψωμί.

Μην ξεχνάμε την δεκαετία του 1980 που, διπλασιάστηκαν οι μισθοί, οι συντάξεις , καθιερώθηκε ένα σύστημα υγείας γι όλους το Ε.Σ.Υ.

Έγιναν οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ και τα «ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ»..

Δεν υπάρχει έλληνας τα τελευταία χρόνια να δουλεύει «δούλος» εσώκλειστος σε σπίτια με αμοιβή την «προίκα» του αφεντικού του που θα του έδινε για να παντρευτεί αυτόν που θα του έβρισκε…!!!

Προσπαθούσε μέσα από τα παραμύθια και τις Ελληνικές ταινίες να χτίσει ένα παραμύθι ελπίδας και ένα όνειρο για την ζωή.

ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, δεν έχει σημασία αν ήταν με δανεικά η όχι, μην «τσιμπάτε» σ αυτά που σας ρίχνουν, αλλά στο πως περνούσε ο λαός…!!!

Κάποιοι μέσα από την ευμάρεια, εκμεταλλεύτηκαν την πολύ δημοκρατία και έβαλαν βαθειά το δάχτυλο στο μέλι, δεν είναι όλος ο λαός, δεν φταίει σε τίποτα ο λαός…!!!

Κύριοι,
Πολιτικοί, δημόσιοι και ιδιωτικοί λειτουργοί, πολίτες, και όποιος αισθάνεται υπερήφανος που είναι Έλληνας,

ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, βρήκαν την Ελλάδα χαλαρή και ευάλωτη και προσπαθούν να την γ…….!!!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-USΑ-ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ – ΑΓΟΡΕΣ , κλπ, έχουν αρχίσει και διεκδικούν κομμάτι από την κληρονομιά μιας οικογένειας που θέλουν να την πεθάνουν, με την βοήθεια κάποιον Νεοελλήνοπλουτοκρατών - η Διαχρονικών «δοσίλογων».

Ήρθε η ώρα να καταλάβουν οι πάντες ανά την υφήλιο ότι η Ελλάδα ανήκει στο ζώδιο του σκορπιού και εκεί που είναι έτοιμη να πεθάνει ξαναγεννιέται τρώγοντας την ουρά της.

Ας θυμηθούμε το έπος του 40 , προς έκπληξη όλων των λαών, πού τα βάλαμε με τους ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ γιατί θέλησαν να εισβάλλουν στη χώρα μας…!!!

Ας σταματήσουμε να κατεχόμαστε από εσωστρέφεια και ας βγούμε στην επίθεση.

Θέλω να πιστεύω ότι η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα με την προσωρινή αποχώρηση της ΤΡΟΪΚΑ…!!!

Το πρόβλημα είναι η ορθή και νομότυπη λειτουργία του κράτους, ας βγούμε και να καταγγείλουμε τους κλέφτες παντού όπου κι αν υπάρχουν, στη γειτονιά , στο γραφείο, στη δουλειά και γενικά όπου κι αν τους βρούμε, να τους βαρέσουμε αλύπητα.
<
Keywords
Τυχαία Θέματα