Τα γούστα και το μαύρο χρήμα!!

Διαβάζουμε:

Μέσα σε ένα χρόνο και συγκεκριμένα από το 2011 έως σήμερα, η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες κατέσχεσε 223,6 εκατομμύρια ευρώ «μαύρου χρήματος» από 187 υποθέσεις, στις οποίες αποφασίστηκε δέσμευση των χρημάτων.
Συγκεκριμένα, από αυτά τα 53 εκατ. ευρώ προέρχονται από.....
εγκληματικές οργανώσεις, το 1 εκατ. από τρομοκρατικές πράξεις, 20 εκατ. ευρώ από υποθέσεις ναρκωτικών, 73,3 εκατ. από φοροδιαφυγή και 76,6 εκατ. από άλλα αδικήματα...
Μάλιστα,το site όπου καταγράφεται
αυτό το στατιστικό δεδομένο,πανηγυρίζει για την επιτυχία των κρατικών υπηρεσιών και χαρακτηρίζει το ποσόν,αστρονομικό!!
Εμείς θα τους χαλάσουμε τη χαρά και θα διατυπώσουμε μία άποψη αιρετική!!
Μεγάλη μ@λ@κία των αρχών που κατάσχεσαν αυτά τα χρήματα.Γιατί,αν αυτά δε φαγωθούν αρμοδίως,θα αραχνιάσουν σε κάποιο Παρακαταθηκών και Δανείων,μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις για τις οποίες κατασχέθηκαν.
Σε μία αγορά όμως που έχει στεγνώσει εντελώς από μετρητά,κι όπου οι τράπεζες δε δανείζουν ούτε τον εαυτό τους,τα 223 εκ. ευρώ,θα ήταν κάτι παραπάνω από σανίδα σωτηρίας.
Γιατί ,τι θα έκαναν οι εγκληματίες τα χρήματα;
Αυτοκίνητα,κότερα,διαμερίσματα,ρούχα,παπούτσια,ρολόγια,κοσμήματα,διακοπές σε ξενοδοχεία,φιάλες σπέσιαλ και λουλούδια στα μπουζούκια,είναι μερικές από τις αγαπημένες ''επενδύσεις'' των εγκληματιών.Άντε να έκαναν και καμία καφετέρια 800 τμ για...ξέπλυμα!!
Ακριβώς αυτές είναι όμως οι κατηγορίες του εμπορίου που αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη ύφεση.Είναι τα λεγόμενα γούστα!!
Γιατί λοιπόν το μαύρο χρήμα να μην τροφοδοτήσει την αγορά και να μείνει αδρανές στην κρατική κατοχή,σε μία τόσο κρίσιμη (έκτακτης ανάγκης) στιγμή για τη χώρα;
Έτσι κι αλλιώς αυτοί οι άχρηστοι που μας κυβερνάνε, δεν έχουν να προτείνουν και κάτι άλλο καλύτερο,που θα τονώσει τη ρευστότητα (σε μετρητά) της αγοράς.
Αν πάλι έχουν,ας το εφαρμόσουν κι εμείς θα ζητήσουμε...γονατιστοί συγνώμη ,για τις χαζομάρες που γράφουμε.!!

ΥΓ. από το μαύρο χρήμα,θα εξαιρέσουμε αυτό που οι αρχές είναι σε θέση να εξακριβώσουν ότι κλάπηκε από τον τάδε πολίτη και κατά συνέπεια οφείλουν να του το επιστρέψουν ακέραιο.Από τους πολίτες εξαιρούνται οι νταβατζήδες και οι μεγαλοκαρχαρίες.

http://blackmailmagazine.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα