Τα “γαλλικά” του Μεϊμαράκη. Να τον χαίρονται στο κόμμα του

Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι είναι πια η κόντρα του κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη με τους Βουλευτές του ΛΑΟΣ για την υπόθεση των υποβρυχίων. Σύννεφο πήγαν σήμερα τα γαλλικά στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής με τον πρώην Υπουργό να εκτοξεύει κατά του Βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Γιάννη Κοραντή βαρύτατους χαρακτηρισμούς που θα έκαναν ακόμη και.....
τους πιο αθυρόστομους να «κοκκινίσουν».
.
Ι. Κοραντής «Καλημέρα».
.
Ο Β. Μεϊμαράκης βγαίνει από τα ρούχα του.
.
Β. Μεϊμαράκης: «Τολμάς και μου λες καλημέρα;»
.
Και συνέχισε ο πρώην υπουργός: «Αντε γα…, μα…κα, καραγκιόζη που μου λες και καλημέρα. Δεν θέλω κουβέντες με εσένα… ούτε καλημέρα».
.
Αυτή ήταν η πρώτη εκδοχή. Ακολουθεί και δεύτερη, όπως τη μετέφεραν κύκλοι του κ. Κοραντή και είναι ακόμη πιο σκληρή. Β. Μεϊμαράκης: «Μου λες εμένα καλημέρα ρε αλήτη. Εσύ που με πας στα δικαστήρια. Παλιο…κα. Ελα έξω ρε! Ελα έξω να σε γα…σω!».
.
Άφωνος έμεινε ο Γιάννης Κοραντής κι έκανε τον σταυρό του.
.
Το επεισόδιο, μάλιστα, ήταν τέτοιας έντασης που όλοι οι παρόντες βουλευτές αισθάνθηκαν ιδιαίτερα άσχημα, ενώ οι συνάδελφοι του κ. Μεϊμαράκη από τη ΝΔ κκ. Σπηλιωτόπουλος και Αντώναρος έσπευσαν να βγουν από την αίθουσα.
.
Συνομιλώντας ο κ. Μειμαράκης με δημοσιογράφους εξήγησε ότι η αντίδραση του ήταν τόσο οργισμένη επειδή έχει πληροφορηθεί ότι ο κ. Κοραντής διαρρέει ότι διαθέτει στοιχεία σε βάρος του για την υπόθεση των υποβρυχίων.
.
Λίγο αργότερα ο κ. Κοραντής απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής, στην οποία κάνει λόγο για ‘’συμπεριφορά πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά’’.
.
Ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι δέχθηκε χυδαία επίθεση σε βάρος του και κατηγόρησε τον κ. Μειμαράκη ότι βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Όταν ο κ. Κοραντής ρωτήθηκε αν έχει στοιχεία σε βάρος του πρώην Υπουργού για την υπόθεση των υποβρυχίων, δεδομένου ότι ο βουλευτής του ΛΑΟΣ ήταν και διοικητής της ΕΥΠ, ο κ. Κοραντής απάντησε : ‘’ Εγώ λειτουργώ ως Βουλευτής και όχι με βάση τα “σου πα, μου πες”. Ο κ. Μειμαράκης είτε φοβάται, είτε τα φαντάζεται αυτά. Εγώ λειτούργησα και λειτουργώ πάντα με βάση τον νόμο’’.

http://melostisneos.wordpress.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα