Τα ψέμματα τελειώνουν ! ! !

Μια μεγαλειώδης συγκέντρωση με περισσότερους από 800000 διαδηλωτές ξεκίνησε από τις 12 το μεσημέρι της 19ης Οκτώβρη , στη Πλατεία Συντάγματος. Λίγη ώρα μετά οι ειδικές μονάδες της αστυνομίας με την παρουσία τους δυναμίτισαν το κλίμα και προκάλεσαν τους αποφασισμένους πολίτες. Πολίτες που συγκεντρώθηκαν ειρηνικά για να δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στη κυβέρνηση. Το μήνυμα πως η κατάσταση είναι πλέον αφόρητη, το μήνυμα πως δεν περνάνε τα ψέμματα πια, το μήνυμα πως η κύβερνηση οφείλει να....
παραιτηθεί άμεσα.

Ελπίζουμε πως ακόμα και αυτή την ύστατη στιγμή η κυβέρνηση θα αναλάβει τις ευθύνες της , θα παραιτηθεί και θα οδηγήσει τον λαό σε πολλαπλό δημοψήφισμα για όσα τον αφορούν σύμφωνα με το αίτημα χιλιάδων πολιτών.

Καλούμε όλο τον Ελληνικό Λαό να ενωθεί στην Πλατεία Συντάγματος την Πέμπτη 20 Οκτώβρη από τις 12 το μεσημέρι, και να δείξει πως θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Πως απαιτεί ανυποχώρητα αληθινή δημοκρατία .

Οι 300 Ελληνες θα βρίσκονται όπως πάντα, συνεχώς από τις 22 του Μάη και μέχρι σήμερα, στο σημείο τους , στην γωνία Λ.Αμαλίας και Β.Γεωργίου.

Περισσότερη ενημέρωση στο www.300ellines.netΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα