ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ "ΣΤΑΘΗΣ"

ΚΑΙ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ «ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ» Σε απάντηση υβριστικού και συκοφαντικού άρθρου του “Στάθη” με τίτλο «Χρυσή (σε 30 αργύρια) Αυγή» στην ιστοσελίδα του Χατζηνικολάου enikos.gr,απέστειλα το κατωτέρω σχόλιο το οποίο ως ήταν αναμενόμενο δεν αναρτήθηκε.

«Αξιότιμε κύριε Σταυρόπουλε και λοιποί ομοϊδεάτες νάμαστε πάλι εδώ παρέα! Καίτοι φαρμακερή, η χολή σας μου..........
προξενεί ασυγκράτητο γέλωτα. Η προκατάληψη και η απέχθεια στον σχολιασμό είναι κακός σύμβουλος, διότι άγει αντί της ιστορικής στην υστερική ανάλυση των
κοινωνικών φαινομένων. Μαζί μου, με τα απλοϊκά σας φληναφήματα γελούν ο Νίκος Πουλαντζάς, όπου βρίσκεται, ο Μάρτιν Χάϊντεγκερ, του οποίου τον Πρυτανικό λόγο του 34 σας συνιστώ να διαβάσετε για να συμβάλει στην αναζωπύρωση της ανατριχίλας σας, ο Τρότσκυ, πικρά μετανιωμένος για το ιδεοληπτικό και τραγικά διαψευσμένο παραλήρημά του, επίσης του 34.

Για ένα εθνικοσοσιαλιστή όπως εγώ, είναι ολοφάνερο ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα, έχετε πλήρη μεσάνυχτα, τόσο για το τί υπήρξε ο εθνικοσοσιαλισμός, όσο και για το τί είναι η Χρυσή Αυγή. Συνεπώς, με ανυποψίαστους αντιπάλους σαν και εσάς, δεν ανησυχώ. Πριν από τη μάχη, σας έχουμε κιόλας νικήσει.

Και κάτι τελευταίο. Τον Ιανουάριο του 33 με την νίκη της εθνικής επανάστασης, οι κομμουνιστές πανηγύρισαν περισσότερο από τους εθνικοσοσιαλιστές. Σύμφωνα με την μαρξιστική ανάλυση, σε 6 μήνες ο εθνικοσοσιαλισμός θα κατέρρεε ως τελικό στάδιο… κλπ κλπ και η εξουσία θα έπεφτε αμαχητί στην κομμουνιστική αγκάλη. Σε 6 μήνες, ο εθνικοσοσιαλισμός έλυσε το κοινωνικό ζήτημα στην Γερμανία, οι κομμουνιστές είχαν γίνει εθνικοσοσιαλιστές, το κομμουνιστικό κόμμα έμεινε δίχως οπαδούς και ο Φύρερ καταχωρίστηκε στην ιστορία ως ο δημοφιλέστερος λαϊκός επαναστατικός ηγέτης όλων των εποχών. Ο Μάρξ έγραψε: οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα. Ο Φύρερ έπραξε: Η πατρίδα δεν έχει προλετάριους.

Έξι μήνες χρειάζεται και η Χρυσή Αυγή για να λύσει το οικονομικό-κοινωνικό, δηλαδή το πολιτικό πρόβλημα της πατρίδας.»

Μετά τον αποκλεισμό από την ανάρτηση επανήλθα με το κατωτέρω:

«Λοιπόν αξιότιμε κύριε Σταυρόπουλε, συνεπής στο δημοκρατικό σας φρόνημα δεν αναρτήσατε το σχόλιό μου. Όσο χάνετε την ψυχραιμία σας, τόσο ο παλιός καλός μπολσεβίκος που αναδύεται, καταβροχθίζει το διαλεκτικό σας δέρας. Ξέρετε, το πρόβλημα του μπολσεβικισμού δεν ήταν ποτέ το έγκλημα και ο ολοκληρωτισμός, αυτά είναι παρελκόμενα. Το αξεπέραστο πρόβλημα του μπολσεβικισμού είναι ο χυδαίος, πληβειακός χαρακτήρας της φθονερής ψυχής του. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από την αδαμάντινη αθωότητα του εθνικοσοσιαλισμού.»

ΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα