Συμφωνια NΔ-ΠΑΣΟΚ για Κυβέρνηση ενότητας -Ποιοι θεωρουνται υποψηφιοι για την θεση του πρωθυπουργου?

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας χωρίς τον Γ. Παπανδρέου επικεφαλής πρότεινε ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς κατά τη μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία. "Δεν με νοιάζει να είμαι πρωθυπουργός" είπε ο Γ. Παπανδρέου
Κυβέρνηση συνεργασίας ή οικουμενική χωρίς να είναι πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου
πρότεινε ο.....
πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς
στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο άνδρες, μετά και τη συνάντηση πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Ο κ. Σαμαράς έθεσε ως όρο για να συμφωνήσει την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου, ενώ ο κ. Παπανδρέου επεσήμανε πως δεν τον ενδιαφέρει να είναι ο ίδιος επικεφαλής της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, καθώς χαρακτήρισε την κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες φέρεται πως έχουν συμφωνήσει στο όνομα του Λουκά Παπαδήμου για τη θέση του πρωθυπουργού, επιβεβαιώνοντας εν μέρει δημοσίευμα των FT το οποίο "έδινε" υπουργική θέση στον Λ. Παπαδήμο σε περίπτωση που ο Γ. Παπανδρέου δεν καταφέρει να πείσει για την αναγκαιότητα του μνημονίου.
Σύμφωνα με ασφαλείς κυβερνητικές πηγές, το απόγευμα θα υπάρξει και νέα τηλεφωνική επικοινωνία των δυο πλευρών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία φέρονται να συγκλίνουν στο όνομα του Λουκά Παπαδήμου για τη θέση του πρωθυπουργού

Ο Λουκάς Παπαδήμος, γεννημένος στις 11 Οκτωβρίου 1947 στην Αθήνα, είναι Έλληνας οικονομολόγος. Υπήρξε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Από το 2006 είναι μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Αλλο ένα ονομα που παιζει γερα για την θέση του πρωθυπουργου ενότητας,αν και δεν εχει ακουστει μεχρι τωρα αλλα λογικα αναμενεται, ειναι αυτό του Βασίλειου Μαρκεζίνη.Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης είναι ομογενής επιτυχημένος. Β) Είναι γυιος του Σπύρου Μαρκεζίνη.(Κατά τη δική μου άποψη, ο εν λόγω Μαρκεζίνης θα είναι μια βελτιωμένη ἐκδοση του "Γιώργου" Παπανδρέου, άρα πιο αποτελεσματικός από αυτόν - και κατά συνέπεια ακόμη πιο επικίνδυνος για εμάς και τη χώρα μας.)


Φιλικα,
Ανωνυμο blog

http://anwnimo.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα