Ελληνικέ λαέ ήλθε η ώρα να διώξεις τους 300 προδότες

Έχω υποστηρίξει, κατά καιρούς, ότι οι κυρίως υπεύθυνοι για τον ΕΘΝΙΚΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ κατρακύλισμα της Χώρας, είναι αυτοί που συνέταξαν και εισηγήθηκαν το Νόμο (ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ) και όλοι, εν γένει, οι....
εξουσιαστές - βουλευτές από το 1975 μέχρι σήμερα (βλέπε και σχετικό δημοσίευμα. ‘’ΖΟΥΜΕ Σ’ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ’’
Τι προτείνω:


1.- Να απομονωθεί πάραυτα κάθε ‘’ξένο σώμα’’ από τους τυχάρπαστους, που θα θελήσουν να οικειοποιηθούν των αγώνα και το πνεύμα των Αγανακτισμένων Πολιτών.


2.- Να υπάρξουν σοβαρές προτάσεις, προς τον Ελληνικό Λαό, πως και με ποιους θα γίνει η αλλαγή του Συντάγματος.

3.- Να προσέξουμε το ‘’συζητούμενο’’ Δημοψήφισμα, γιατί σπουδαίο και σημαντικό ρόλο θα ‘’παίξει’’ το πώς αυτό θα διατυπωθεί.

4.- .Να απαιτηθούν και να επιστραφούν τα κλεμμένα (μίζες, υπερτιμολογήσεις και υπερβάσεις προϋπολογισμών όλων των Δημοσίων έργων από το 1975 μέχρι σήμερα. και να ελεγχθεί ο αθέμιτος πλουτισμός (μαύρο χρήμα κλπ), με το Πόθεν Έσχες ενός εκάστου από την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας μέχρι και σήμερα, σε όλους, ανεξαρτήτως χρώματος, τους εξουσιαστές (Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, Βουλευτές, Γεν. Γραμματείς, Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους Οργανισμών, Διοικητές Τράπεζας Ελλάδος, Τραπεζίτες, Δημοσιογράφους και Διευθυντές του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, Διευθυντές Εφοριών, Πολεοδομίας, Δασαρχείων, Νοσοκομείων κλπ. με σχετικό νόμο που θα θεσπιστεί πάραυτα..

5.- Να μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών το πολύ σε 100 και η θητεία τους να μην υπερβαίνει τις δύο τετραετίες .

6.- Να επανέλθει το ασυμβίβαστο. (Βουλευτής και Δικηγόρος / Μηχανικός/ Γιατρός π.χ.)

7.- Να απαγορευθεί αμέσως στους πρώην Πρωθυπουργούς και Προέδρους της Βουλής (Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής, Κακλαμάνης, Σιούφας, Μπενάκη…) να διατηρούν αίθουσες – γραφεία μέσα στη Βουλή, με δεκάδες υποταχτικούς – υπαλλήλους.

8.- Να κοπούν αμέσως όλα τα υφιστάμενα προνόμια που έχουν πάρει οι Βουλευτές και για οποιοδήποτε προνόμιο που θα τους δίδετε θα αποφασίζει ο κυρίαρχός Λαός με Δημοψήφισμα.

9.- Να σταματήσει η άσκοπη χρηματοδότηση των Κομμάτων ή έστω να μετριαστεί στο ελάχιστο, ώστε οι βουλευτές μας να επιτελούν κοινωνικό έργο.

10.- Να μειωθούν οι υπάλληλοι της Βουλής στους πλέον απαραίτητους και ασφαλώς να μην υπερβαίνουν τους 300, οι δε μετακλητοί να πάνε στα σπίτια τους ή στις υπηρεσίες που ευρίσκονταν προηγουμένως. το όφελος για την εθνική οικονομία θα υπερβεί τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Αυτά προς το παρόν και καλή δύναμη σ’ όλους τους αγωνιζομένους νέους.

http://epanastasi-gr.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα