Στο παρά πέντε απετράπη παραίτηση του Δ. Αβραμόπουλου

Εκατό τοις εκατό αληθινό: Στο παρά πέντε απετράπη παραίτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου από τη ΝΔ παραμονές εκλογών, κίνηση που θα είχε τεράστιο... εκλογικό κόστος για την κεντροδεξιά παράταξη.

Τι συνέβη; Το site antinews.gr, του οποίου είναι .....
γνωστές οι διασυνδέσεις με κάποιους ούλτρα δεξιούς της Συγγρού, δημοσίευσε, ερήμην του Αντώνη Σαμαρά, την Παρασκευή στοχευμένο "ρεπορτάζ",
εμφανίζοντας τον Αβραμόπουλο ως μεγαλομανή πολιτικό και φορτώνοντάς τον με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Είναι χαρακτηριστικός ο τίτλος του δημοσιεύματος: Δ. Αβραμόπουλος, ο κηπουρός που ήθελε να γίνει πρωθυπουργός.

Ο υπουργός όπως ήταν φυσικό έγινε έξω φρενών, καθώς είναι γνωστές οι σχέσεις κάποιων από τους συνεργάτες του σάιτ με την ηγεσία της ΝΔ και με τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά.

Και χρειάστηκε η παρέμβαση του τελευταίου, μέσω του στενού του συνεργάτη Γιώργου Μουρούτη, που οδήγησε στο άμεσο κατέβασμα της σχετικής ανάρτησης, για να πειστεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να ανακαλέσει την παραίτησή του.

Γνωστοί και οι δράστες, γνωστές τώρα και οι προθέσεις τους. Ακούνε Αβραμόπουλος και βγάζουν σπυράκια, γιατί τον θεωρούν... κεντρώο και γιατί τους ενοχλεί η καλή σχέση που έχουν ΣαμαράςΑβραμόπουλος.

Αλλά να φτάσουν κάποιοι δήθεν «σαμαροφύλακες» μέχρι εκεί παραμονές εκλογών και ενώ το κόμμα τους δίνει τόσο δύσκολη μάχη και χρειάζεται όλες του τις δυνάμεις, αυτό δεν το περίμενε κανείς. Ούτε ο Σαμαράς, που όπως μάθαμε θύμωσε, ούτε κι ο αντιπρόεδρός της ΝΔ.

ΥΓ. Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ γίνεται στόχος τέτοιων "αναλύσεων" και "ρεπορτάζ" από το συγκεκριμένο site και πολλές φορές χρειάστηκε να παρέμβει πυροσβεστικά στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ, για να αποφευχθούν τα... χειρότερα!

http://www.kentrinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα