Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ!


Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ! Ο Κυριάκος Δ. Μαντούβαλος κάνει τη διαφορά για το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Πειραιά. Ο 29χρονος δημοσιογράφος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή σε αυτή τη σύντομη και δύσκολη προεκλογική εκστρατεία, ενώ έχει ανησυχήσει τους συνυποψήφιους με τη δυναμική που έχει αναπτύξει. Ένα νέο παιδί με ήθος, το οποίο προσπαθεί για την αλλαγή με μοναδικό του γνώμονα
ένα καλύτερο αύριο. Αξίζει να σημειωθεί όμως η ιστορία αυτού του παιδιού...Ο Κυριάκος Δ. Μαντούβαλος είναι ο γιος του ταμία του Κρατικού Νικαίας Δημήτρη Μαντούβαλου, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την 1η Ιουνίου του 1995 στην πρώτη ένοπλη μετά φόνου ληστεία. Εκείνος αντιστάθηκε και υπερασπίστηκε τα 146 εκατομμύρια δραχμές που προορίζονταν για τη μισθοδοσία του προσωπικού χάνοντας τη ζωή του και αφήνοντας ορφανά το 13χρονο τότε γιο του Κυριάκο και τον 8χρονο γιο του Πέτρο.
Μητέρα του ήταν η Μαρία Κατσιβαρδάκου – Μαντουβάλου, διευθύντρια σε πολλά γνωστά νοσοκομεία, ενεργά ασχολούμενη με τα κοινά καθώς ήταν και η ίδια υποψήφια βουλευτής στη Β’ Πειραιά με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., εκλεγμένη νομαρχιακή σύμβουλος, κ.α. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή παλεύοντας για τα ιδανικά της. Όμως, κι εκείνη έφυγε νέα. Όταν ο Κυριάκος Μαντούβαλος ήταν 25 και ο αδερφός του Πέτρος 20. Έτσι και οι δυο πολύ νωρίς έμειναν μόνοι τους, δίχως τους δυο γονείς τους. Ωστόσο έχουν ως στήριγμα τους, κληρονομιά τους και παρακαταθήκη τους τις μάχες τους για τα Κοινά, στην πρώτη γραμμή του ΠΑΣΟΚ.Σήμερα, ο Κυριάκος Δ. Μαντούβαλος, υποψήφιος στη Β΄ Πειραιά με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ζητά την ψήφο όλων, γιατί, όπως λέει κι ο ίδιος «Ναι πιστεύω πως και τώρα και στις εκλογές έχω την ευθύνη να δράσω…» Αυτό το νέο παιδί κάνει τη διαφορά και φέρνει την μεγάλη έκπληξη!!!
Keywords
Αναζητήσεις
μαντουβαλος δολοφονια, δημητρης μαντουβαλος
Τυχαία Θέματα