Στις 7.00 το πρωί έρχεται σκληρή ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία!

Στις 7.00 το πρωί έρχεται σκληρή ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία!

Όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο αρχηγών!

Το παρασκήνιο της κρίσιμης συνάντησης μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιοματικής αντιπολίτευσης είχε το newsport την ευκαιρία να μάθει, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πρίν από λίγο με....
κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ. και άνθρωπο από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά..
Αυτό που διέρρευσε είναι ότι ο Γ. Παπανδρέου καθυστέρησε να προσέλθει στο γραφείο του στην Βουλή, για την συνάντηση με τον Α.Σαμαρά και όταν έφτασε, ο δεύτερος άκουσε τον Πρωθυπουργό μέσα σε ψυχρό κλίμα. Η συνάντηση όχι μόνο μετατέθηκε για 45 λεπτά από την αρχική ώρα που είχε προγραμματιστεί, αλλά και διήρκεσε μόλις είκοσι λεπτά .Εκτός των άλλων ,δεν περιείχε από την πλευρά του κ. Παπανδρέου καμία πρόταση για συγκυβέρνηση , αλλά ζητήθηκε από τον κ.Σαμαρά ΄΄αντιπολίτευση με κανόνες΄΄ και προσοχή σε όσα λέει και ό,τι κάνουν τα στελέχη της ΝΔ, για να μην ΄΄εκτίθεται η χώρα στο εξωτερικό΄΄ , τονίζοντας του την ανάγκη να στηρίξει η ΝΔ το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται στην Βουλή την Πέμπτη.

Ο κ.Σαμαράς αντέτεινε ότι ΄΄Δεν είναι δυνατό να με καθυβρίζεις από το βήμα της Βουλής είκοσι λεπτά πριν ξεκινήσει η συνάντησή μας και μετά να ζητάς συναίνεση΄΄, ενώ εξέφρασε την διαμαρτυρία του για το περιεχόμενο της ομιλίας του κ.Παπανδρέου στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ , που είχε προηγηθεί του ραντεβού τους.

Η συνάντηση έληξε, με τον πρόεδρο της ΝΔ να αποχωρεί φανερά εκνευρισμένος από το γραφείο του Πρωθυπουργού.

Το στέλεχος της ΝΔ ,μας είπε ακόμη ότι, ύστερα από αυτές τις εξελίξεις, αύριο νωρίς το πρωί, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα εκδόσει καυστική ανακοίνωση που θα αφορά το σημερινό ραντεβού των δύο πολιτικών αρχηγών.

Να επισημάνουμε επίσης, ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στις Βρυξέλλες και όπως τονίσαμε και σε προηγουμενο άρθρο, σκοεπύει να ασκήσει έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τις δραματικές καθυστερήσεις, αλλά και την έλλειψη συντονισμού σε καίρια θέματα, όπως αυτό της καθαριότητας.



newsport.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα