ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ;

Η πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών αποτελεί αναμφίβολα σημαντικό εφόδιο και επαγγελματικό προσόν για κάθε ενήλικο στην προσπάθειά του για εύρεση εργασίας ή, γενικότερα, βελτίωση της επαγγελματικής και οικονομικής του κατάστασης.
Αντίθετα με ότι ίσως πιστεύουν κάποιοι, αποδεικνύεται στην πράξη ότι ένας ενήλικος μπορεί να μάθει ξένες γλώσσες ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από ένα παιδί, καθώς διαθέτει κίνητρο, αυτοσυγκέντρωση, αποφασιστικότητα και προσήλωση. Επιπλέον, είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί κανείς να μάθει μία ξένη γλώσσα ευκολότερα και....
ταχύτερα όταν έχει ολοκληρώσει την
εκμάθηση της μητρικής του γλώσσας.

Τα ταχύρυθμα μαθήματα σε τμήματα που συγκροτούνται από μία εξειδικευμένη, καλά οργανωμένη και πιστοποιημένη σχολή ξένων γλωσσών για ενήλικες είναι σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να μάθει ξένες γλώσσες ένας ενήλικος.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά ή Ιταλικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με χαμηλό κόστος.

Για όσους ενδιαφέρονται και για την απόκτηση πτυχίων, ένα βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι η προετοιμασία για την απόκτηση πτυχίων ολοκληρώνεται στο 1/2 ή ακόμα και στο 1/3 του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί και σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας αρχάριος προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μόλις μήνες, ενώ εάν διαθέτετε ήδη γνώσεις μεσαίου επιπέδου, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 6-9 μήνες. Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 8 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof.

Εάν η επιλογή σας είναι τα Ισπανικά, μπορείτε να προετοιμαστείτε για το πτυχίο DELE Intermedio B2 (αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών) σε μόλις 7-8 μήνες. Επιλέγοντας Γαλλικά, προετοιμάζεστε για το πτυχίο DELF B2 (αντίστοιχο του Lower) σε 7-8 μόνο μήνες. Στα Γερμανικά, το 1ο πτυχίο (Zertifikat B1) «βγαίνει» σε 7-9 μήνες. Στα Ιταλικά, σε μόλις 7-9 μήνες φτάνει κάποιος στο επίπεδο του Diploma C1 (αντίστοιχο του Advanced).

Τι γίνεται όμως με όσους σπουδαστές δεν έχουν σταθερό ωράριο (ελεύθεροι επαγγελματίες ή εργαζόμενοι με βάρδιες / κυλιόμενο ωράριο); Τα τμήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε, ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.

Όλα τα προγράμματα προσφέρονται με ένα ιδιαίτερα προσιτό κόστος, ενώ υπάρχουν συχνά και προσφορές που μπορεί να εκμεταλλευθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να πετύχει ακόμα καλύτερες τιμές.

Για
Keywords
Αναζητήσεις
πωσ μπορω να μαθω γρηγορα αγγλικα, telo namato germanika
Τυχαία Θέματα