Στημένα ρεπορτάζ?

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 σε γνωστή ιστοσελίδα της Κώ διάβασα αυτη την είδηση με τίτλο ''Ατύχημα στην Ελ. Βενιζέλου από τομή που δεν έχει κλείσει ο Δήμος''.Επειδή όμως τυγχάνει να εργάζομαι σε κατάστημα της συγκεκριμένης οδού και ουδέποτε διαπίστωσα να συμβαίνει κάποιο ατύχημα αποφάσισα να γράψω ένα σχόλιο στην ιστοσελίδα.

Η απαντηση τους πως με....
βαζει ο μεγάλος,πως γράφω μέσα από το δημαρχιακό μέγαρο,μα θα μου πείτε πως είναι ανώνυμα σχόλια και πως σίγουρα δεν απαντάει κάποιος επίσημα απο το σάιτ.Το
θέμα είναι πως διάβασα και άλλα σχόλια με την ίδια απορία να μας δείξουν τις φώτο απο το μηχανάκι η την κυρία που χτύπησε,μέχρι και σήμερα τίποτα.
Καλό θα είναι όταν κάποιοι που χειρίζονται το συγκεκριμένο σάιτ και ξέρουμε ποιοι είναι να μην φτιάχνουν ψεύτικες ειδήσεις με ατυχήματα που δεν έγιναν ποτέ μόνο και μόνο για να κάνουν κακό στην εκάστοτε Δημοτική Αρχη.
Παρακαλώ δημοσιέυστε μονο το ονομα μου σας ευχαριστώ.
Αστέριος Π.
Ολόκληρο το θέμα
Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ολοκλήρωση του έργου της ΔΕΥΑΚ στην οδό Ελ. Βενιζέλου, στο ύψος του «Κουκλόσπιτου»-«Βιβλιοκίνηση» , που αφορούσε αντικατάσταση αγωγού, και παρόλα αυτά παραμένει στο δρόμο μία μεγάλη τομή που έπρεπε ο Δήμος να έχει κλείσει γιατί ως γνωστόν τις τομές της ΔΕΥΑΚ τις αποκαθιστούν τα συνεργεία του Δήμου .
Η τομή στο δρόμο δημιουργεί προβλήματα και κίνδυνο σε περαστικούς και διερχόμενα ΙΧ και δίκυκλα, αφού είναι πάνω στον άξονα κίνησης τους.
Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί έγινε ατύχημα έξω από το κατάστημα «Βιβλιοκίνηση» όπου γυναίκα που οδηγούσε μηχανάκι, έχασε την ισορροπία της εξαιτίας της τομής και εκτινάχθηκε από το μηχανάκι και πετάχτηκε στην μέση του οδοστρώματος , με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Γλιτώσαμε βέβαια τα χειρότερα αφού εκείνη την ώρα δεν περνούσε αμάξι.
Η επικίνδυνη αυτή αμέλεια του Δήμου, σε έναν κεντρικότατο δρόμο μπορεί να κοστίσει ζωές , οπότε καλό θα είναι οι υπεύθυνοι να αποκαταστήσουν άμεσα το οδόστρωμα.

kosvoice.gr

http://kosinfo24.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα