Τραγικη επιβεβαιωση του Τελεια και Παυλα : Ο Χαλιφας τους πηρε τα σωβρακα και δεν τελειωσε ακομα

ALPHAEURO MOUFABANK
απο 3 ευρω η μετοχη της Alpha Bank πηγε 0,69 και απο 2,50 ευρω η μετοχη της Eurobank πηγε 0,48

Πριν από περίπου δύο μήνες όλη η Ελλάδα μίλαγε για την συμφωνία του αιώνα. Δυο Ελληνικές Τράπεζες
οι Alpha και η Eurobank θα δημιουργούσαν τον μεγαλύτερο τραπεζικό όμιλο της Χώρας μας και έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη.

Την ημέρα της συμφωνίας η μετοχή της Alpha Bank έφτασε τα 3 ευρώ και της Eurobank τα 2,50 ευρώ. Σήμερα η μετοχή της Alpha έχει 0,69 λεπτά και της Eurobank 0,48 λεπτά.Συμφωνία για.....
γέλια και για κλάματα. Εμείς οι μέτοχοι χάσαμε όλα τα λεφτά μας και οι κύριοι των διοικήσεων των δύο Τραπεζών παίρνουν εκατομμύρια ευρώ σε περίοδο κρίσης. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα! Η χώρα των Σκανδάλων!

απο tro-ma-ktiko.blogspot.com

απο το Τελεια και Παυλα ειχαμε προειδοποιηση τοσο για την ξευτιλα που ετοιμαζεται οσο και το οτι η υποθεση αυτη μπορει να εξελιχθει σε ιστορια τρομου.

Στο πρωτο σκελος επαληθευτηκαμε

πολυ φοβαμαι οτι θα επαληθευτουμε και στο δευτερο

εδω ολοκληρη η αναρτηση οπως ειχε δημοσιευθει την 30/08/2011

ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗ Ο ΧΑΛΙΦΑΣ
Εισακουσε η Μεγαλοχαρη τις προσευχες των Ελληνων Πολιτικων και μας εστειλε τον Σεϊχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί για να σωσει την διεφθαρμενη Ελληνικη Κοινοβουλευτικη Δημοκρατια τις φτωχες κι αδυναμες Ελληνικες τραπεζες και κατ επεκταση το Χριστιανικο Ορθοδοξο δογμα.

Ο Σεϊχης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί δια μεσου της Qatar Investment Authority με ποσοστο 15% (500 εκατομμυρια ευρω περιπου) γινεται αυτοματα ο βασικος μετοχος της Alpha Eurobank, μετα τη συγχωνευση των Alpha Bank και Eurobank, ενος τραπεζικου πλεον κολοσσου που καταλαμβανει την 25 θεση στον τραπεζικο χωρο στην Ευρωπη.

Βλεποντας τις ειδησεις απο τα ΜΜΕ την 29/08/2011, τις δηλωσεις των πολιτικων αρχηγων (εξαιρουμενων Παπαρηγα, Τσιπρα) αλλα και την θαυματουργη ανοδο του χρηματιστηριου με 14%, προτεινω την Αγιοποιηση της Qatar Investment Authority και του Σεϊχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί.

Ο Καρατζαφερης με μπερδεψε λιγο γιατι πανω στο παραληρημα του, τη μια μιλουσε για αφελληνισμο των Ελληνικων τραπεζων κι απ την αλλη ελεγε πως επρεπε απο καιρου να εχει συμβη αυτο, δηλαδη η επενδυση της Qatar Investment Authority και του Σεϊχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί στα Ελληνικα τραπεζικα δρωμενα και κακιζε την κυβερνηση για την αργοπορια.

Εδω θελω να κανω μερικα σχολια.

Η ο Σεϊχης δεν ειναι καλα η ετοιμαζεται για γερη μπαζα η θα σας ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ολους μαζι... αλλιως δεν εξηγειται το φαινομενο να θελει να μπλεξει με την Ελληνικη πραγματικοτητα ... το σιγουρο παντως ειναι οτι μπηκε σε μπελαδες αφου ως γνωστον η Ελλαδα συμφωνα με τα στατιστικα στοιχεια βρισκεται στην 87 θεση στην καταταξη για την παγκοσμια διαφθορα και στην τελευταια της Ευρωπης.

Εδω εχουμε επισεις ενα οξυμορο σχημα

Ο Σεϊχης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί ... ενας απολυτος Μοναρχης Ισλαμιστης (αλλος δι
Keywords
Τυχαία Θέματα