Στα βήματα Πολύδωρα κατά των συγκεντρώσεων η συγκυβέρνηση

«Μαύρο μέτωπο» κατά των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, ελέω οικονομικής κρίσης, στήνουν σιγά σιγά τα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας, συνεπικουρούμενα και από την νεοσυσταθείσα Δημοκρατική Συμμαχία.
Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς στη Βουλή στο πλαίσιο επερώτησης βουλευτών που πρόσκεινται στην κα Μπακογιάννη,
με επιτακτικό αίτημα την πλήρη απαγόρευση των διαδηλώσεων στο ιστορικό κέντρο της πόλης βάσει της σχετικής δυνατότητας που η....
ανεξάρτητη βουλευτής δήλωσε ότι δίνει το Σύνταγμα.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, υποστήριξε πως αν δεν προχωρήσει η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου το κέντρο θα καταστραφεί ενώ κάλεσε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να είναι καθ΄ όλα έτοιμος για τις αντιδράσεις της Αριστεράς «που θα βγει στα κάγκελα».

Ο κ. Δένδιας από τη Ν.Δ χαρακτήρισε ακατανόητο 28 άνθρωποι να κλείνουν το κέντρο και ζήτησε το θέμα να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα ευαισθησία στην ιστορική εμπειρία του χθες και των πραγματικών συνθηκών του σήμερα.
Από την πλευρά του ΛΑ.Ο.Σ ο κ. Πλεύρης υπενθύμισε ότι το κόμμα του έχει καταθέσει σχετική πρόταση νόμου την οποία ζήτησε να υπερψηφίσουν όλα τα κόμματα.

Πρόσκληση στα κόμματα να καταθέσουν προτάσεις στην αρμόδια επιτροπή που συστήθηκε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης αλλά να το κάνουν με σκέψη και περίσκεψη, απηύθυνε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χ. Παπουτσής, υπενθυμίζοντας τεχνηέντως ότι δεν υπήρξε άλλος Υπουργός πέρα από τον ίδιο που να αντιμετώπιση μέσα σε ενάμιση χρόνο 3.900 πορείες στο κέντρο της Αθήνας.
http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα