Σηκωθείτε όρθιοι, φέρτε στο νού σας τα λόγια του ποιητή,

Για το αρθρο:  Tο μεγάλο φιάσκο της Siemens δια χειρός ΠΑΣΟΚ

Σηκωθείτε όρθιοι, φέρτε στο νού σας τα λόγια του ποιητή, θυμηθείτε τον Καραισκάκη και το έπος του 40, κάντε και τον σταυρό σας αν σας βοηθάει και διαβάστε πως καλύπτει το σύνταγμα όσους Διαχειρίζονται τα χρήματα του Ελληνικού λαού.
Είναι το περίφημο άρθρο 86 του συντάγματος, βαση του οποίου παραγράφονται κάθε λογής απάτες, κουκουλώνονται σκάνδαλα, αθωώνονται καταχραστες, χτίζονται πολιτικά τζάκια και δυναστείες, πλουτίζουν υπουργοί και Πρωθυπουργοί και.....
τελικά χρεοκοπούμε εμείς

========Άρθρο 86 του Συντάγματος===========

Μόνο η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης ή Υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως νόμος ορίζει.

Απαγορεύεται η θέσπιση ιδιώνυμων υπουργικών αδικημάτων.

Δίωξη, ανάκριση, προανάκριση ή προκαταρκτική εξέταση κατά των προσώπων και για τα αδικήματα που αναφέρονται στην παράγραφο 1 δεν επιτρέπεται χωρίς προηγούμενη απόφαση της Βουλής κατά την παράγραφο 3.

Αν στο πλαίσιο άλλης ανάκρισης, προανάκρισης, προκαταρκτικής εξέτασης ή διοικητικής εξέτασης προκύψουν στοιχεία, τα οποία σχετίζονται με τα πρόσωπα και τα αδικήματα της προηγούμενης παραγράφου.

Αναγνώστης Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα