Σχετικά με την EΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της εταιρείας NESTLE

Για την απόσυρση παιδικής τροφής μπανάνας, λόγω ενδεχόμενης υπάρξης και κομματιών από γυαλί...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανακοίνωση δεν αφορά στην Ελλάδα αλλά μόνο στη Γαλλία, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν πωλείται αποκλειστικά και μόνο στη Γαλλία.
Δείτε εδώ.

Διαβάσαμε σε αρκετά blog, forum και....
γενικότερα website την παρακάτω ανάρτηση: "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, Η ΝΕΣΤΛΕ ΖΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΠΟΥ ΛHΓΕΙ ΤΟ 2012. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ... BAR CODE 761303308973."

Αντί να το αναδημοσιεύσουμε κατευθείαν στο ClopYPastE, κάναμε τον κόπο να μεταβούμε στον ιστότοπο της εταιρείας NESTLE για να επιβεβαίωσουμε την είδηση. Προς έκπληξή μας διαβάσαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

"ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ “P’TIT POT” (ΒΑΖΑΚΙ) ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑNΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
H Nestlé Γαλλίας αποσύρει προληπτικά μία συγκεκριμένη παρτίδα του προϊόντος βρεφικής διατροφής “Nestlé P’tit Pot Recette Banana baby food” σε βαζάκι, που διατίθεται αποκλειστικά στη Γαλλία, μετά από μεμονωμένο παράπονο καταναλωτή.
Το συγκεκριμένο προϊόν δεν διατίθεται στην ελληνική αγορά.
Η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων μας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για τη Nestlé.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε στο
http://www.nestle.com/Media/Statements/Pages/Recall-Nestle-Ptit-Pot-baby-food-France.aspx ή να μας καλέσετε από σταθερό χωρίς χρέωση στο 800-11-68068 ή από κινητό με χρέωση στο 210-6844824"

Και διερωτόμαστε: Τέτοια ενημέρωση και δημοσιογραφία επιδιώκουμε στην Ελλάδα; Πρέπει επιτέλους παιδιά να καταλάβουμε ότι η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα! Δεν είναι πλάκα! Για να σοβαρευτούμε λοιπόν και να σεβόμαστε λίγο περισσότερο τους αναγνώστες μας!

Υ.Γ.

Βρε πως καταντήσαμε! Το blog που έχει και το όνομα να αποφεύγει τις clopy-paste αναρτήσεις σε αντίθεση με την εντελώς διαφορετική πρακτική που ακολουθούν κάποια άλλα blog που δεν έχουν το όνομα! Άλλος έχει το όνομα τελικά και άλλος τη χάρη...

http://clopyandpaste.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα