Σ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ...ΤΙ???

ΑΠΟ Κ2, ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.

Έχω αγανακτήσει εδώ και πολύ καιρό και περιμένω όπως πάρα πολλοί Έλληνες να υπάρξει μια μορφή αντίδρασης που να μας εκφράζει όλους ή όσον το δυνατόν περισσότερους.
Τελικά, μετά από 1 χρόνο Δανειακής Σύμβασης και διάλυσης των δομών της Χώρας αντιδράσαμε βγαίνοντας τις τελευταίες 15 ημέρες σε όλες τις πλατείες της Χώρας και διαμαρτυρόμενοι για το ξεπούλημα της Χώρας, των δικαιωμάτων μας, του ήθους μας και των....
αξιών μας.

ΑΛΛΑ, τί έγινε??? καταφέραμε τίποτα??? το αποτέλεσμα ποιό είναι???
ΕΝ ΜΕΡΕΙ,
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Γιατί??? Γιατί δέν τους σταματάει τίποτα, δεν μας φοβούνται(εκεί φτάσαμε να πρέπει να μας φοβούνται) εμείς τρέμουμε μπροστά τους φωνάζουμε,βρίζουμε και???
Είμαστε οι εργοδότες τους αφού εμείς τους εκλέγουμε και μας αντιπροσωπεύουν στο ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ...αλλά πως γίνεται εμείς τα αφεντικά τους να εξαθλιωνόμαστε και αυτοί που ξεσκίζονται για εμάς αφού εργάζονται για εμάς να κολυμπάνε στα Δις,στις βίλες,στα σκάφη,και στη χλύδα???

Ιδρώνει το αφτί τους??? ΝΑΙ!!! Όσο ιδρώνει όταν ΟΛΟΣ ο ΛΑΟΣ απαιτούσε να μπεί κάποιος από τους κλέφτες πολιτικούς φυλακή. (Γιατί όχι όλοι οι κλέφτες?? να μην τους θίξουμε??)

Δυστυχώς, δεν γίνεται τίποτα ΓΙΑΤΙ δεν παρουσιάζουμε, δεν έχουμε μία οργανωμένη ΛΥΣΗ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.
(Εγώ προτείνω μία,ελπίζω να προτείνεται κι εσείς κι άλλες ώστε να επιλέξουμε κι όσο το δυνατόν συντομότερα την καλύτερη)

Εξηγούμαι:
παρόλο που ξυπνήσαμε και αντιδράσαμε έστω ξεκινώντας τις συγκεντρώσεις πλέον πρέπει να μην σταθούμε εκεί αλλά να προχωρήσουμε παραπέρα πως???

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ένα οργανωμένο κίνημα,κίνηση,κόμμα όπως θέλετε πείτε το.
ΑΛΛΑ μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ π.χ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, δεν θα εκφράζει κανένα από τα υπάρχων πολιτικά κόμματα αλλά θα εκφράζει την ΕΛΛΑΔΑ και τα όνειρα που έχουμε για μας και τα παιδιά μας.
Συνενοούμαστε μέσω BLOG ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ όποιος έλθει στις δύο συγκεντρώσεις που θα γίνουν ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣ/ΝΙΚΗ μπορεί να εγγραφεί στο κόμμα μας δίνοντας τα στοιχεία του και υπογράφοντας στις σχετικές καταστάσεις...
και έτσι ως μέλος μας θα έχει δικαίωμα ψήφου για να εκλέξουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα άτομα ικανά από όλους τους χώρους(επαγγελματικούς) και όλες τις τάξεις.

Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά,(ώστε να συμπεριλάβουμε άτομα που βρίσκονται μακριά από τις δύο αυτές πόλεις,και θέλουν να ενώσουν την φωνή τους μαζί μας) μπαίνοντας σε ένα σαϊτ που θα δημιουργήσουμε ως κόμμα και εκεί θα εγγραφούμε και θα ανταλλάξουμε απόψεις καταλήγοντας στην διακήρυξή μας που πρέπει να βασίζεται:
ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Ήδη υπάρχουν πάρα πολλά ικανά άτομα(οικονομολόγοι,δικηγόροι,αγρότες,ελεύθεροι επαγγελματίεςκ.λ.π) που είναι πρόθυμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να σώσουμε την χώρα,από τους προδότες όλων των κομμάτων και από τους ξένους καρχαρίες.

ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα