Ο ΝΤΑΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΗΓΕ ΑΠΑΤΟΣ

Μια κυρία έκανε παρατήρηση σε δυο φοιτηταριά που μοιράζαν φυλλάδια του ΠΑΜΕ πριν τον κύριο όγκο του κόσμου έξω από τη βουλη γύρω στι 8 το απόγευμα.
Όποιος πέρναγε από εκεί τους έκανε παρατήρηση. Αυτοί κάνανε πως δεν ακούνε και συνεχίζαν με κάτι πάκους χιλιάδων εντύπων (πληρώνει καλό το κόμμα).

H κυρία λοιπόν ζήτησε το λόγο που δε φεύγουν, καθώς μόνο κακό κάνουν τα κόμματα εκεί. Τότε πλησίασε ένας νταής που ήταν πιο πίσω και....
επιτηρούσε
τα τσιράκια του και της είπε να φύγει. Εκείνη συνέχισε και ενώ είχε μαζευτεί και κόσμος του ζήτησε να σταματήσει πια το κόμα του να κάνει αυτό το πράγμα κάθε μέρα κλπ.

Ο νταής εύσωμος "κύριος" τότε προσπάθησε να της επιτεθεί και να τη χτυπήσει φωνάζοντα το αμύθητο "ΕΒΡΙΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΜΩΡΗ; ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ;".

Η αντίδραση του κόσμου άμεση και αποφασιστική!

Ακόμα τρέχει και αυτός και τα τσιράκια του ενώ το τί άκουσε για το ΚΟΜΜΑ του δε μεταφέρεται!!! Τα ίδια και στην Ερμού και αλλού. Τους πήραν στο κυνήγι παντού!!!!

Τελείωσε το παραμύθι!

Η εξέγερση είναι πια γαλανόλευκη.

Το παιχνίδι το χάσαν οι άπλυτοι. Έχουν μαζευτεί στην πλατεία, στο δρόμο πάνω δε τολμάνε να μιλήσουν. Από σήμερα λοιπόν με σημαίες και στην πλατεία.

Γαλανόλευκη παντού!!!

Γ.Λ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα