Ροταριανός Όμιλος Vs Άννα Μαρία Νατϊλάκη

«Καβγάς» ξέσπασε ανάμεσα στον Ροταριανό Όμιλο Δράμας και την κ. Άννα Μαρία Ναϊλάκη με αφορμή την αναφορά της δεύτερης στην ιστοσελίδα της ότι είναι μέλος του ομίλου. Από τον Όμιλο τονίζουν ότι «ουδέποτε είχε μέλος του τη κυρία Άννα Νταϊλάκη», ενώ η κ. Νταϊλάκη τονίζει ότι «Ανέκαθεν παρακολουθούσα από κοντά την ενεργή του δράση και....
συμμετείχα στις εκδηλώσεις του Ομίλου»

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

΄΄ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΑΛΗΘΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ΄΄

Με
έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η κυρία Άννα – Μαρία Νταιλάκη στην προσωπική της ιστοσελίδα www. ntailaki.gr όπου τονίζει σε προεξάρχουσα θέση τις ιδιότητες ΄΄Δικηγόρος και Μέλος Ν.Δ ΄΄ , στο τμήμα με το αναλυτικό της βιογραφικό σημείωμα παραθέτει μεταξύ άλλων υπό τον υπογραμμισμένο τίτλο ΄΄Κοινωνική Δράση΄΄ σειρά συλλόγων στους οποίους επικαλείται ότι είναι ενεργό μέλος.

Μεταξύ αυτών και του Ροταριανού Ομίλου Δράμας .

Ο Ροταριανός Όμιλος Δράμας ο οποίος ιδρύθηκε το 1958 και λειτουργεί έκτοτε αδιαλείπτως ουδέποτε είχε μέλος του τη κυρία Άννα Νταϊλάκη.

Η αναφορά της Κυρίας Άννας – Μαρίας Νταιλάκη και αυτοπαρουσίασή της ως ‘’ενεργό μέλος του Ροταριανού Ομίλου Δράμας’’ είναι παντελώς αναληθής και προκαλεί στον όμιλό μας ποικίλα ερωτηματικά .

Επιπλέον , αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους που την οδήγησαν να επικαλείται δημόσια ψευδώς ότι είναι ΄’ενεργό μέλος του Ροταριανού Ομίλου Δράμας’’.

Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπουμε σε κανέναν για λόγους προσωπικής ή πολιτικής προβολής του να επικαλείται τον ιστορικό μας όμιλο και να εμφανίζεται ως μέλος του προσπαθώντας να προσδώσει κύρος στον ευατό του , χωρίς ποτέ να είχε αυτή την ιδιότητα, πολλώ δε μάλλον όταν ανεπισίμως η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.

Επειδή η παραπλανητική αυτή επίκληση αυτή της κυρίας Άννας – Μαρίας Νταιλάκη είναι αναρτημένη και ορατή δημόσια και σε απροσδιόριστο αριθμό αναγνωστών χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, την καλούμε δημοσίως να αποσύρει άμεσα την αναφορά ‘’ενεργό μέλος του Ροταριανού Ομίλου Δράμας’’ και επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας .

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Απόστολος Σωτηριάδης Δημήτριος Πετρίδης

Απάντηση στο Δ.Τ. του Ροταριανού Ομίλου Δράμας

Άννα Μαρία Νταϊλάκη - Δικηγόρος, Μέλος της Νέας Δημοκρατίας

Μια από τις υπέρτατες αρετές του ανθρώπου είναι η ενασχόληση με τα κοινά. Μεγαλώνοντας μέσα σε μια οικογένεια που είχε ως αρχή της την ενασχόληση με τα κοινά, με έντονη κοινωνική δράση, και σεβόμενη τις οικεγενειακές αρχές, έμαθα να συμμετέχω σε αυτά.

Επειδή, για να προχωρήσουμε στο μέλλον θα πρέπει να έχουμε γνώση του παρελθόντος, στα νέα μέλη του Ομίλου,υπενθυμίζω οτι το πατέρας μου, Σταύρος Ντ
Keywords
Αναζητήσεις
νταιλακη αννα μαρια, αννα μαρια νταιλακη
Τυχαία Θέματα