Η Δημοκρατία ενίκησεν! Το κογκλάβιο είχε …προαποφασίσει ότι θα ψήφιζαν 200.000 πασόκοι!

Γράφει ο Αιας

Ποιο θαύμα της Κανά. Εδώ έχουμε θαύματα στο νεοδεξιό ΠΑΣΟΚ!
Τότε, πέντε άρτοι και των δύο ιχθείς πολλαπλασιάστηκαν εις τρόπον ώστε να χορτάσουν πέντε χιλιάδες άνθρωποι.
Τώρα, τον αριθμό των …χορτασμένων προσδιόρισε ο....
«διάτρητος» χαρακτήρας της ψηφοφορίας και η «πρωτοφανής και εκτεταμένη νοθεία».
Το κογκλάβιο των υπασπιστών και εξαπτέρυγων του Μπενύτο, με τη συμμετοχή του…στρατηγού των θαλαμηγών και εισπράκτορα του εκατομμυρίου από τη Siemens,
Θόδωρου Τσουκάτου, με τον οποίο ο Βενιζέλος σκέπτεται να επανιδρύσει το ΠΑΣΟΚ, είχε …προαποφασίσει ότι θα ψήφιζαν 200.000 πασόκοι. Τι σημασία έχει αν πήγαν, ας πούμε, μόνο 70.000 στις κάλπες;
Ο Μπενύτο, έσκισε! Κονιορτοποίησε τον «κανένα», με ποσοστό 97%. Εκλογικό ποσοστό που θα ζήλευαν ο Τσαουσέσκου, ο Μπρέζνιεφ και ο Γιαρουζέλσκι.
Βροχή οι καταγγελίες περί σατανικού σχεδίου νοθείας. Σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν παρέχονταν λευκά ψηφοδέλτια και φάκελοι γεγονός που συνιστά ευθεία παραβίαση της αρχής μυστικότητας, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις, που δεν τηρήθηκαν ονομαστικοί κατάλογοι ψηφισάντων, προφανώς για να μπορεί να «φουσκωθεί» εκ των υστέρων το αποτέλεσμα.
Απύθμενου θράσους και συνάμα κοροϊδία και προσβολή της κοινωνίας η προεδρική δήλωση του Μπενύτο, για «επανίδρυση της σχέσης του ΠΑΣΟΚ με τους πολίτες».
Το 2007 οι έγκυροι ψήφοι για την εκλογή νέου αρχηγού ήταν 763.674 και το ποσοστό που έλαβε το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές της ίδιας χρονιάς ανήλθε στο 38,10%. Με μια απλή μαθηματική αναγωγή προκύπτει ότι στις επικείμενες εκλογές το κόμμα του Μπενύτο, θα μπει στη Βουλή, αλλά το εκλογικό ποσοστό του θα κινηθεί πέριξ του 10%!

ΥΓ. Το αλιεύσαμε στο Twitter: Έχω ένα 100ευρω και θέλω να το χαλάσω. Θα πάω να ψηφίσω 50 φορές Μπένι.
Keywords
Τυχαία Θέματα