ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LOWER: ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LOWER

Η κατοχή του πτυχίου LOWER αποτελεί απαραίτητο επαγγελματικό προσόν για κάθε ενήλικο, καθώς αποδεικνύει καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Αναμφίβολα, η συμμετοχή σε ένα ταχύρυθμο τμήμα που απαρτίζεται αποκλειστικά από ενήλικες είναι ο αποτελεσματικότερος αλλά και.....
οικονομικότερος τρόπος για να προετοιμαστεί ένας ενήλικος για το Lower.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να προετοιμαστούν αποτελεσματικά
για το Lower σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμη και αν δεν έχουν ξανακάνει ποτέ Αγγλικά.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας αρχάριος προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μήνες (πρόγραμμα Start-Lower). Εάν έχετε γνώσεις μεσαίου επιπέδου, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 6-9 μήνες (πρόγραμμα Link-Lower ή Prelower-Lower). Τέλος, αν έχετε δώσει ξανά για Lower χωρίς επιτυχία στο παρελθόν, αρκούν 3 μήνες προετοιμασίας (πρόγραμμα Lower 1-2).

Νέα τμήματα αρχίζουν όλο το χρόνο και όχι μόνο κάθε Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να επιλέξει το χρόνο έναρξης που τον εξυπηρετεί καλύτερα.


Τα τμήματα Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.

Η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση το τρέχον διάστημα έχετε διπλό όφελος:

ΕΚΠΤΩΣΗ 15% στο πρόγραμμα Start-Lower, 29% (!) στο πρόγραμμα Link-Lower και 65% (!) στο πρόγραμμα Lower 1-2.
Υποτροφία για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση προγράμματος μίας άλλης ξένης

γλώσσας (Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά ή Γερμανικά, με καταβολή μόνον

εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών / αφορά τα

προγράμματα Start-Lower και Link-Lower).

Για τους άνεργους σπουδαστές ισχύει επιπλέον έκπτωση σε όλα τα παραπάνω προγράμματα (πλην Lower 1-2).

Αν είστε δύο ο δεύτερος σπουδαστής φοιτά ΔΩΡΕΑΝ (πληρώνοντας μόνο εγγραφή)! Η προσφορά αυτή ισχύει για εφάπαξ εξόφληση των διδάκτρων με την εγγραφή και δεν συνδυάζεται με έκπτωση.

Σε όποια περιοχή της Αττικής αν μένετε, η πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση είναι εύκολη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Περισσότερες πληροφορίες για «προετοιμασία Lower - εντατικά μαθήματα για Lower - Lower Michigan – ταχύρυθμα τμήματα προετοιμασίας Lower για ενήλικες – Αγγλικά για ενήλικες - Ευρωδιάσταση» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-38.44.888, 210-6000.170,

210-59.01.8
Keywords
Τυχαία Θέματα