Πρόβα νοθείας...

Νοθεία, το σήμα κατατεθέν στις χούντες όλου του κόσμου, έρχεται για να στηρίξει τους υπηρέτες των τραπεζών

Ο τίτλος της ανάρτησης έχει πολλαπλές «μεταφράσεις», αφού -πρώτιστα- η λέξη εκλογές στην Ελλάδα δεν είναι απαραίτητο να συνάδει και με την βούληση των πολιτών. Τουλάχιστον εκείνων των πολιτών που ξέρουν πραγματικά τι θέλουν για την χώρα και όχι αποκλειστικά για την…
τσέπη τους.

Οι εκλογές
του ΠΑΣΟΚ ναι μεν ανέδειξαν πρόεδρο του σοσιαλιστικού κινήματος, αλλά ταυτόχρονα ξεγύμνωσαν και μεγάλες καλά κρυμμένες μέχρι και χθες αλήθειες. Το ΠΑΣΟΚ συρρικνώθηκε στο 10% (σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα) ενώ αμφισβητείται η «μαζική» προσέλευση, αλλά και η καταμέτρηση των ψήφων. Επίσης, από τους ψηφίσαντες τον μοναδικό υποψήφιο κ. Βενιζέλο, διαπιστώθηκε πως το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι όντως εδώ, γερασμένο αλλά δυναμικό, αφού ούτε η πίεση, ούτε η καρδιά, ούτε και τα αναπηρικά καροτσάκια μπόρεσαν να κρατήσουν μακριά από την κάλπη του 50 έως 80 ετών ψηφοφόρους του Βενιζέλου!!! Το πραγματικό βαθύ ΠΑΣΟΚ, αυτό που αποκόμισε τα τεράστια οφέλη, αυτό που καρπώθηκε θέσεις, μισθούς, συντάξεις, εξοχικά και άλλα πολλά, στηρίζει Βενιζέλο, αδιαφορώντας για το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως αυτός ακριβώς ο άνθρωπος (μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου) υπέγραψε κατ’ επανάληψη την απώλεια εργατικών, ανθρώπινων και πολιτικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών. Δεν δίστασε, μάλιστα, να απειλήσει παντοιοτρόπως τους πολίτες αλλά και το πολίτευμα, εάν τολμούσαν να αντισταθούν στην εξουσιομανία του… Το βαθύ ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, με Lexotanil, Zanax και Hypnostendon στάθηκε όρθιο δίπλα στο νέο σοσιαλιστή πρόεδρο… τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Βέβαια, μέσα από την ψηφοφορία τέθηκαν και ζητήματα «εγκυρότητάς» της, αφού δεν δινόταν λευκά ψηφοδέλτια, ενώ παρατηρήθηκαν και φαινόμενα ψηφισάντων που ξεπερνούσαν σε αριθμό τους ψηφοφόρους που προσήλθαν στην κάλπη!!!

Στην διπλανή φωτογραφία, αν κάνετε την πρόσθεση αυτών που ψήφισαν τον Βενιζέλο συν τα λευκά συν άκυρα, βγάζετε άθροισμα 51. 415 και όχι 49.742!!!
Και αν έκαναν τέτοιο “λάθος” στο 25% των ψήφων, φανταστείτε τι θα έγινε στο 100%.
Προφανώς, ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει μία ιδιόμορφη άποψη για την διαδικασία των εκλογών και λοιπών εσωκομματικών διαδικασιών. Και αυτό ήδη φάνηκε, με την επαναφορά του… Τσουκάτου.

Είναι όμως μόνο οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ που διεξήχθησαν ή μήπως και κάτι μεγαλύτερο συνέβη τις προηγούμενες ημέρες; Αν και πρόκειται για προσωπική εικασία, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ (ή ό,τι έχει απομείνει από αυτό), ήταν πρόσχημα για να μετρηθούν δυνάμεις κεντρομόλες, φυγόκεντρες, παράκεντρες και απόκεντρες… με λίγα λόγια, για να δοκιμασθεί η διαδικασία εκλογών που είναι απόλυτα διαβλητές. Έτσι, τα γνωστά προπαγανδιστικά κυβερνο-ΜΜΕ, με τους επιφανείς δημοσιογραφούντες παπαγάλους, επιδόθηκαν σε έναν αγώνα έτσι ώστε να αναστρέψουν την πραγματικότητα (ελάχιστη συμμετοχή) αλλά και να δημιουργήσουν θετικές εντυπώσεις ή μία μεγαλειώδη νίκη εκ του μηδενός…!

Δυστυχώς,
Keywords
Τυχαία Θέματα