ΠΡΟΣ ''ΚΥΡΙΟ ΜΙΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ'' και MEGA BENIZELO CHANNEL...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...

Σας ακουγα σημερα το πρωι στο καναλι του Αρχηγου σας Ευαγγελου Βενιζελου το MEGA να εξαπολυεται πυρα εκφοβισμου προς τον ανημπορο πλεον κοσμο.
Σαν καλος ρητορας εσεις και ολοι οι δημοσιογραφισκοι του mega μας μιλατε για την μια πλευρα που ισως και να ειναι η καταληξη μας...Η εξοδος απο το ευρω και
η επιστροφη στην Δεκαετια του 1960...αλλα υπαρχουν αλλες 2 πλευρες.
1ον Η ευρωπη δεν....
αντεχει να χασει την Ελλαδα απο την Ευρωζωνη.Μια τραπεζα επεσε στην Αμερικη και κατερευσε το συστημα ....και τα σκαγια πηραν και την Ευρωπη.Για αυτην την πιθανοτητα ουδεις λογος.
2ον Ποιος σας ειπε οτι το μνημονια δεν μας πηγαινει κατυθειαν στο 1960 αλλα πιο αργα και με την υπογραφη των πουλημενων αρχηγων Σας στο εσχατο σημειο το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
-Μηπως σημερα οι παραγωγοι δεν πληρωνουν πανακριβα (και συνεχιζονται να αυξανονονται οι τιμες) τις πρωτες υλες.???
-Μηπως σημερα δεν εχουμε 1.5 εκτ ανεργους να αυξανονται με γοργο ρυθμο???
-Μηπως εως σημερα δεν ειχαμε 2000 χιλ Αυτοκτονιες???
-Μηπως σημερα με επισημα στοιχεια υποσιτιζονται 450.000 χιλ μικρα παιδια???
-Μηπως σημερα δεν ταιζονται ανεργοι και αστεγοι με πανω απο 10.000 συσσιτ. ημερησιως???
-Μηπως σημερα η εγκληματικοτητα εχει βαρεσει ΚΟΚΚΙΝΟ με τους λαθραιους να αλωνιζουν την χωρα???
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ??? ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Δ Ι Κ Α ΣΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ..ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΥΤΡΑΦΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'' ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΑΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ..
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ..ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΞΕΤΕ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΩ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΤΕ.
ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
''ΚΥΡΙΕ'' ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΒΛΑΚΑ (ΒΛΕΠΕ ΓΑΠ) ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ..ΞΕΡΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΠΙΣΥΜΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΥΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΗΝΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ..ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...ΤΟ ΔΙΑΚΗΔΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ Ε Λ Λ Α Δ Α ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ Η Π Ο Λ Ε Μ Α Μ Ε ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ...ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΦΩΝΑ....Η Ε Λ Λ Δ Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΕΤΟ....ΕΛΛΗΝΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.....ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ....

ενας ταπεινος συμπολιτης σας που φυλαει τα συνορα....με στηθια και με δοντια..(οποιος ειναι απο την περιοχη της δυτικης μακεδονιας θα
Keywords
Τυχαία Θέματα