Είναι η ΑΟΖ λαϊκισμός και μόδα ή είναι αιρετικός ο Γιώργος Τράγκας;

Χαίρομαι ιδιαίτερα και νοιώθω τεράστια ανακούφιση, που δεν επέλεξα την ιστορία ως το ερευνητικό πεδίο της ακαδημαϊκής μου καριέρας. Διότι πως μπορεί μία ή ένας ιστορικός του μέλλοντος να περιγράψει τις γραφικές πολιτικές κουλουτούμπες των αξιόπιστων μελών της εν’ Ελλάδι σαθρής πολιτικής τάξης, του.....
τύπου, π.χ., Φώτη Κουβέλη, Ανδρέα Λοβέρδου, Αλέκας Παπαρήγα, Μαρίας Ρεπούση, Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα;

Σχετικά δε με τον Ευάγγελο
Βενιζέλο, δεν υπάρχει πλέον ούτε ανθρωπινή γεωμετρία ούτε καν λογική ικανή να αποκωδικοποιήσει τις ‘θεόπνευστες’ πολιτικές του ατάκες. Είναι τόσο αδιανόητα, ακατάληπτα, ακατανόητα και ασύλληπτα όλα όσα λαλεί, που πρέπει να καθιστούν ακατόρθωτη μία οποιαδήποτε ιστορική ανάλυση περιεχομένου αυτών που ψελλίζει ο μέγας τούτος πολιτικός ηγέτης του μάλλον πλέον πρώην ή τέως ΠαΣοΚ.

Σε ό,τι αφορά, π.χ., την παρμενίδεια θεά Αλήθεια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ξεπεράσει πλέον το δακτυλικό εξάμετρο του διδακτικού ποιήματος του Παρμενίδη. Οι εκδότες δε των έργων του Πλάτωνος έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται μία νέα επανέκδοση ενός πλατωνικού διαλόγου με τίτλο “Παρμενίδης ΙΙ”, εξ’ αιτίας όλων των όσων με τόση έκσταση αρθρώνει ο νυν ηγέτης του ΠαΣοΚ, ως να επρόκειτο γιά μία πρωθιέρεια του θεού Απόλλωνα στο Μαντείο των Δελφών, αλλά στην εν’ Ελλάδι μεταμοντέρνα μας προσωρινότητα.

Ο μεν Πλάτων θεωρεί τον Παρμενίδη πνευματικό του πατέρα και προσδιορίζεται εξ’ αυτού ως ο ύστερος μαθητής και διάδοχός του. Ο δε Ευάγγελος Βενιζέλος θεωρεί τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου πνευματικό του πατέρα και προσδιορίζεται εξ’ αυτού ως ο ύστερος διάδοχός του και μέγας πολιτικός ηγέτης του ΠαΣοΚ.

Είναι τραγική δηλαδή η μαγεία με την οποία ο Βενιζέλος κυριολεκτικά εξαφάνισε τον GAP (‘G’: Geoffrey ή George), λες και ήτανε κανένα κουνέλι, από την ιστορική διαδοχή της ηγεσίας του μάλλον πλέον πρώην ή τέως ΠαΣοΚ. Αυτό θα πει ‘tragic magic’ στο πολιτικό παλκοσένικο της εν’ Ελλάδι μεταμοντέρνας μας προσωρινότητας!

Δεν πάει όμως πίσω ο Αντώνης Σαμαράς της ‘νέας’ ντε και καλά ΝΔ. Μόλις πρόσφατα επανέφερε την πρότασή του γιά την συγκρότηση ενός δεξιόστροφου μεν, αλλά όχι μόνον κεντροδεξιού δε, μετώπου εναντίον του αριστερού αντι-ευρωπαϊκού μετώπου, που φαίνεται λέει να συγκροτείται ήδη εν’ Ελλάδι.

Ακόμα και ο Ηράκλειτος θα ζήλευε τα εξαιρετικά σκοτεινά, δήθεν πολιτικά επιχειρήματα του Αντώνη Σαμαρά. Διότι μέσα στο δήθεν αριστερό-αντί-ευρωπαϊκό εκλογικό μέτωπο, που τόσο τον φοβίζει και εναντίον του οποίου τόσο γενναία λέει μάχεται, ως ένας νέος Δον Κιχώτης ή Καπετάν Τζακ Σπάροου, πρέπει εξ’ ορισμού να συμπεριλαμβάνει ο Σαμαράς και τον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Μιχαλολιάκο, οι οποίοι μάλλον εξακολουθούν να είναι δεξιόστροφοι.

Έχουν χάσει τον μπούσουλα δηλαδή οι ηγέτες και της ΝΔ και του ΠαΣοΚ, ενώ προσπαθούν να κάνουν και τα δικά μας μυαλά κομπόστα, μέσα από τα εν’ Ελλάδι και διεθνή μέσα μαζικής εξαπάτησης (ΜΜΕ). Το μόνο βέβαιο πλέον, το μόνο σταθερό στην πατρίδα Ελλάδα είναι πως ο Γιώργος
Keywords
Τυχαία Θέματα