Προχωρά η διαδικασία για την πρόσληψη τριών νέων γιατρών

Στην πρόσληψη τριών νέων παιδοκαρδιοχειρουργών, στη θέση των δύο που κοίταζαν να λύσουν τις διαφορές τους ακόμα και μέσα στο χειρουργείο, προχωρά με ταχείς ρυθμούς το Υπουργείο Υγείας.

Ο Διοικητής της ΥΠΕ Αττικής κ. Μουσιώνης, κληθείς στην αρμόδια επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, παρουσία και του Υπουργού Υγείας, διαβεβαίωσε ότι η κλινική θα λειτουργήσει και ....
πάλι με τους καλύτερους γιατρούς που μπορούν να βρεθούν.

Αδραξε μάλιστα την ευκαιρία να καταγγείλει δημόσια την μετατροπή της εν λόγω κλινικής σε πρακτορείο υγειονομικού τουρισμού.

«Όταν πήραμε τις λίστες στα χέρια μας τις πήραμε τοις μετρητοίς και επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τους γονείς των παιδιών που περίμεναν και είχαν και την αγωνία τους. Το λέω δημόσια και παίρνω και την ευθύνη, η πιο σύντομη επικοινωνία που είχαν οι γιατροί μαζί τους ήταν μετά από οκτώ μήνες. Εκ των πραγμάτων λοιπόν ήταν κλειστή η κλινική αφού ωθούνταν οι γονείς να στείλουν τα παιδιά τους είτε σε ιδιωτικά νοσοκομεία είτε στο εξωτερικό».

Νωρίτερα ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος αν και διευκρίνισε ότι η πειθαρχική διοίκηση είναι εκείνη που επιβάλλει κυρώσεις, έσπευσε υπογραμμίσει ότι οι δύο γιατροί οδεύουν προς απόλυση.

«Αυτό το καθεστώς διαπληκτισμών» είπε, « κράτησε είκοσι χρόνια. Υπάρχει κι ένα όριο σε όλα. Η στάση μου είναι αυστηρή και αμείλικτη. Δεν καταλαβαίνω τίποτα».

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα