ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗ 2η ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Αλλο ένα έγκλημα της ανεκδιήγητης Υπουργού Παιδείας κατά των παιδιών, των γονέων και τον οικογενιακό προϋπολογισμό και προγραμματισμό τους.

Ως εκ θαύματος, στα μουλωχτά, χωρίς πρότερη ενημέρωση και παρά τη ρητή διαβεβαίωση του Υπουργείου Παιδείας προς όλους τους....
ανήσυχους γονείς ανά την επικράτεια στις αρχές του Ιουνίου 2011 με εγκύκλιό του (λίγο πριν τελειώσουν τα σχολεία !!) ότι δεν θα ισχύσουν οι φήμες περί κατάργησης της 2ης
ξένης γλώσσας στα δημοτικά σχολεία, με την έναρξη των σχολείων αυτό και έγινε.

Εν τάχει, με την εγκύκλιο Φ.12/518/61284/Γ1/27-5-2011 τα δημοτικά σχολεία 10 μόλις μέρες πριν κλείσουν για το καλοκαίρι ενημερώθηκαν ότι ελήφθησαν υπόψη οι ανησυχίες και αντιδράσεις των γονέων και γι αυτό όσα παιδιά φοίτησαν πέρσι στην Ε' Δημοτικού θα μπορούν να συνεχίσουν τη 2η γλώσσα που ξεκίνησαν και στην ΣΤ' Δημοτικού αρκεί να είναι 15 τουλάχιστον μαθητές.

Φέτος και σε ελάχιστα σχολεία οι γονείς ενημερώθηκαν με την έναρξή τους ότι ξεχάστε ότι διδαχθήκατε πέρσι, ότι πληρώσατε σε φροντιστήρια πέρσι, φέτος πραξικοπηματικά τα παιδιά θα παρακολουθήσουν μόνο Γαλλικά όταν και αν έρθουν καθηγητές και κόψτε τον λαιμό σας.

ΑΥΤΑ είναι για μπανανίες, είναι για προτεκτοράτα, είναι για δικτατορικά καθεστώτα αλλά προφανώς πρέπει να τα συνηθίζουμε πια αφού όλοι μας έχουμε λουφάξει, όλοι αδιαφορούμε, όλοι κοιμόμαστε. Αυτά είμαστε και αυτά αξίζουμε και για μας και για τα παιδιά μας.

b lΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα