Πόθεν τα έσχες;

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η ανάρτηση των «πόθεν έσχες» πολιτικών προσώπων στο διαδίκτυο. Η σχετική τροπολογία του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο ώστε να ισχύσει στα υπό δημοσίευση «πόθεν έσχες» που είθισται να δίνονται στην δημοσιότητα κάθε Σεπτέμβρη.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κανένα φως στον ορίζοντα. Θυμίζουμε ότι πριν από δύο περίπου μήνες η....
τελευταία άτυπη ενημέρωση εκ μέρους της Βουλής,
έλεγε ότι προχωρά κανονικά η όλη διαδικασία και πως η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι οι βουλευτές πρέπει να συναινέσουν γραπτώς στην παραχώρηση των προσωπικών τους δεδομένων πριν αρχίσει η ηλεκτρονική καταγραφή των στοιχείων.

Σημειώνουμε ότι τα πόθεν έσχες που αναμένονται, αφορούν στην χρήση του 2009 αλλά με μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένονται εκείνα της χρήσης του 2010.

Βλέπετε, πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά το ψαλίδισμα των βουλευτικών αποζημιώσεων λόγω οικονομικής κρίσης, η ...χασούρα αντισταθμίστηκε από τις αυξημένες συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Λάβετε επίσης υπ’ όψιν σας ότι με τις πρόσφατες καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις, «ξεχάστηκε» και η εκκρεμότητα του.... bonus των 150 ευρώ, που λαμβάνει κάθε βουλευτής ανά συμμετοχή στις συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος είχε πετάξει το μπαλάκι στις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων, αλλά εκείνες έκαναν πως δεν το είδαν...

http://briefingnews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα