Απο παντού έρχονται μηνύματα ξεσηκωμού - Οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα αυτοοργανώνονται και δημιουργούν θύλακες αντίστασης

Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε δώσει την σημασία που πρέπει σε δεκάδες e-mail που μας έστειλαν άγνωστοι σε μας σύλλογοι και οργανώσεις πολιτών.

Ίσως να είχαμε μερικές επιφυλάξεις για το "τι καπνό φουμάρουν" και ποιές είναι οι ρίζες τους.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν.

Σε λίγες ώρες η "Ύπατη αρμοστεία" των δανειστών και τοκογλύφων, δηλαδή αυτό που ονόμασαν τα τρία προδοτικά κόμματα "μεταβατική κυβέρνηση", θα άρχίσει να...
 τεμαχίζει τις σάρκες των Ελλήνων για να χορτάσει τα πεινασμένα στόματα των ντόπιων και των ξένων αρπακτικών.

Μέχρι χθές είχαμε να κάνουμε
μόνο με "εισερχόμενα πυρά" απο το "πυροβολικό" της Τρόϊκας και του ΔΝΤ. Απο τις 11 του Νοέμβρη οι κατοχικές δυνάμεις εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα και σε λίγες ώρες θα καμαρώνουν στην βουλή πατώντας πάνω στο πτώμα της δημοκρατίας την οποία σκότωσε εν ψυχρώ η τρικομματική αντιπροσωπεία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Το μέτωπο δεν βρίσκεται πλέον στα επιβλεπόμενα απο τους τροϊκανούς υπουργεία, αλλά μπροστά στα σπίτια μας , στους δρόμους , στις πλατείες , στα σχολεία , στις δουλειές μας , παντού.

Κάτω απο αυτές τις συνθήκες δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να ψάξουμε με επιμέλεια απο "που βαστάει η σκούφια" του καθε ενός που βγαίνει στην αντίσταση.

Θα πολεμήσουμε μαζί του και αν στην πορεία διαπιστώσουμε ότι είναι πεμπτοφαλαγγίτης ή μουλωχτός ψευτοπατριώτης απο εκείνους που σκεπάζουν την μαυρίλα τους με την ελληνική σημαία , τότε να είστε σίγουροι ότι δεν θα διστάσουμε να τον ξεσκεπάσουμε και να τον εξοστρακίσουμε.

Σε αυτόν τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε μαζί, δεν περισσεύει κανένας παρά μόνο τα "φίδια" που παριστάνουν τους αγωνιστές και τα οποία αργά ή γρήγορα θα έχουν την ίδια τύχη με όσους πρόδωσαν αυτόν τον τόπο.

Απο σήμερα όποιο e-mail φτάνει στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και περιγράφει ή αναφέρει κάποια μορφή συλλογικού αγώνα αντίστασης, θα δημοσιεύεται με τις επιφυλάξεις και τις δεσμεύσεις που προαναφέραμε.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει τι συμβαίνει γύρω του , στην άλλη γειτονιά στην άλλη πόλη στο άλλο χωριό.
Να καταλάβουν ακόμα και αυτοί που ακούν τους τηλετελάληδες της εξουσίας , ότι όλη Ελλάδα είναι πιά ένα καζάνι που βράζει και πως ο Έλληνας δεν παρέδωσε τα όπλα σε κανέναν δοσίλογο ή ξένο κατακτητή.

Αρχή κάνουμε απο τα δύο παρακάτω e-mails:
H ΠΑΤΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ !!!
Από τον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας, ανακοινώθηκαν τα συμπεράσματα της ανοιχτής σύσκεψης φορέων, σωματείων, κινήσεων πολιτών για το χαράτσι των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Εμείς, η Δημοτική Αρχή και οι κοινωνικοί φορείς της ευρύτερης περιοχής των Πατρών, συζητήσαμε για το τέλος ακίνητης περιουσίας και την είσπραξή του μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και καταλήξαμε στα εξής:
Πρόκειται για μια παρά
Keywords
Τυχαία Θέματα