Πόσο κομπλεξικοί μπορούμε να γίνουμε, είχε δίκιο τελικά ο Χένρυ Κίσινγερ και η απουσία Χριστόδουλου,Γκιόλια

Με αφορμή το νέο ειδικό χαράτσι, που θα αποσταλεί μέσω τον λογαριασμών της ΔΕΗ και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, πολλοί κάφροι, δημοσιογράφοι τόνιζαν, πως οι ναοί εξαιρούνται του μέτρου και σχολίαζαν αν είναι σωστό αυτό την ώρα που το άδικο μέτρο αυτό καλούνται να το πληρώσουν ακόμα και οι άνεργοι.
Ο Χένρυ Κίσινγερ είχε πει πως : "Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να.....
τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή.
Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί.
Οι χθεσινές παρεμβάσεις δημοσιογράφων με παρέπεμψαν εκεί. Η Εκκλησιαστική εμπορική περιουσία δεν απαλλάσσετε του φόρου, αλλά όπως είναι λογικό οι ναοί που είναι χώροι λατρείας σε καμία χώρα στον κόσμο και κανένα πολιτισμό, δεν εμπίπτουν σε κανένα είδους φορολογίας. Τράβα βρε κάφρε δημοσιογράφε αυτό να το πεις σε κάποια Μουσουλμανική χώρα να δεις την τύχη σου. Εξάλλου στην περίοδο αυτή που διανύουμε το ελληνικό κράτος αποφάσισε να διαθέσει (μια και μας περισσεύουν) 15 εκ ευρώ για την ανέγερση Τζαμιού. Μήπως λοιπόν θα ήταν πιο προοδευτικό ξεπουλημένοι, τροικανοί δημοσιογράφοι της πλάκας να φορολογήσουμε τους Χριστιανικούς ναούς και να εξαιρέσουμε τα Τζαμιά ?
Ο σκοπός προφανώς του Χένρυ Κίσινγκερ επετεύχθη και για αυτό τον λόγο είμαστε σε αυτή την κατάσταση που είμαστε τώρα.
Δύο φωνές αν ζούσαν σήμερα θα μπορούσαν να μας ανοίξουν λίγο τα μάτια μια και η ίδια η Εκκλησία σήμερα σιωπά εκκωφαντικά, πολλοί αναρωτιούνται, τι θα έλεγε σε τούτες εδώ τις μέρες, ο Χριστόδουλος αν ζούσε, και παράλληλα τι θα έγραφε, το αγαπημένο μας Τρωκτικό, αν κάποιοι δεν είχαν φροντίσει ,να βγει από την μέση, πριν αρχίσουν όλα αυτά, ο Σωκράτης Γκιόλιας.

http://nyxtobaths.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα