ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ;;;

Μια κουρασμένη κοινωνία όπως η Ελληνική, αναρωτιέμαι πως θα ψηφίσει με ψυχραιμία στις 17/6 ; Η καθημερινή μιζέρια και η τρομοκρατία που δέχεται από τα τηλεοπτικά τραστ, που εισπράττουν τα πακέτα διαφημίσεων πολιτικών, δεν βοηθάνε προς την κατεύθυνση ηρεμίας και επαναφοράς της κοινωνίας μας. Οι οικογένειες βυθίζονται περισσότερο στην ανασφάλεια, η ελεύθερη αγορά εργασίας σταμάτησε ολοσχερώς να....
κινείται, ο τουρισμός
πλήττεται ανεπανόρθωτα ΚΑΙ οι πολιτικοί μας έχουν τον χαβά τους: ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ & ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ.
Φυσικά κανένας από αυτούς δεν νοιάζεται για τις οικογένειες που διαλύονται, για τους νέους μετανάστες ΚΑΙ το απάνθρωπο της υπόθεσης Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !! Μετά σου λένε, "μα είναι καταστροφή για την κοινωνία μας να βγούμε από την Ευρωπαϊκή ένωση και αλλοίμονο εάν μας κυβερνήσουν οι αριστεροί". Μα τι λέτε, ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ πια με την λαμογιά σας ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΥ, που σερβίρεστε ως σωτήρες του έθνους από το 1980. Σας θυμάμαι ΟΛΟΥΣ, που κάθε προεκλογική χρονιά πριν & μετά βγαίνατε ΟΛΟΙ και μιλούσατε ότι παραλαβαίνατε χάος και διορθώνατε δήθεν τις βλακείες των προηγούμενων, για να μοιράζεστε την εξουσία. Βλέπετε από τότε μας λέγατε, αλλά που εμείς, ότι διορθώνατε το ένα χάος για να φτιάξετε ένα άλλο καλύτερο εσείς, πιο βαθύ, ώστε από το βάθος που βουλιάζατε τις επόμενες γενιές, να μην φτάνουμε να σας βάλουμε χέρι στα ΚΛΟΠΗΜΕΪΚΑ. Στις περιουσίες που ΟΛΟΙ φτιάξατε, φανερές και μη !!!! Και τώρα έρχεστε όλοι από θέση ισχύος, να αποφασίσετε για την τύχη ενός λαού που σας υποδεικνύουν οι μέντορες σας Ευρωπαίοι χρηματιστές.
ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ : Ότι ναι μεν καταφέρατε να ξεφτιλίσετε και να κάνετε αυτό τον λαό φτωχό και χωρίς παιδεία, για να τον ελέγχετε, αλλά ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΠΑΛΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ !!!!! Και αυτή τώρα ξεσηκώνεται και θα σας πάρει ο διάολος. Ναι μεν εσείς θα έχετε περιουσία, αλλά ΔΕΝ θα μπορείτε να την χαίρεστε σε Ελληνικό έδαφος, ΟΣΑ χρόνια και άν περάσουν. Αυτός ο λαός σιγά - σιγά μεν σηκώνεται, αλλά θα επανέλθει από την ΛΗΘΑΡΓΟ που του προκάλεσε η ηλίθια ΠΟΛΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, όλα αυτά τα χρόνια !!!!!!!!
Και δεν κάνω τον εθνικιστή ή τον αντιευρωπαϊστή, γιατί ξέρω το παλούκι που μας περιμένει εάν φύγουμε από την Ευρώπη. Απλά ρε κερατάδες, βγείτε επιτέλους και ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ χωρίς πονηριές και εγωισμούς, δίνοντας ΛΥΣΕΙΣ στον Ελληνικό λαό και ΟΧΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ "ΕΚΘΕΣΙΟΛΟΓΟΥΣ", που αποσκοπούν να μας υπνωτίζουν για να ψηφίσουμε εσάς που πήρατε τον κόπο ετών αθώων Ελλήνων, στηρίζοντας τώρα τις Ελβετικές τράπεζες !!!! Τότε θα βλέπατε πως θα ψηφίζαμε με άλλη νηφαλιότητα !!!
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα