«ΓΙΑΤΙ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ» ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ; ΓΙΑΤΙ «ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΕΣΑΣ» ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ!

Είναι συνάμα τραγικό και ελκυστικό να ασχολούνται όλοι μαζί με την αποδήμηση «υπογείως» με βρώμικες σκοτεινές προσφορές – αρπαγές και «εναερίως» με λόγια του αέρα ενάντια του ΛΑ.Ο.Σ. του 2,9% παρά 0,1% στη βουλή...

Τελικά, αυτοί που πολεμούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, γνωρίζουν καλά, ότι...
μέσα στα «χύμα» των ποσοστών, το πιο συμπαγές και εύφλεκτο σαν εκρηκτικό ΤΝΤ
απέναντι στα σχέδια προδοσίας της Ελλάδας, με ρεαλιστικό και ώριμο πατριωτισμό έξω από ακρότητες και δόγματα, είναι ο λαός του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ένα ποσοστό πρόκληση για εκεί που κατάφεραν με χίλια δύο τεχνάσματα να το κατεβάσουν αλλά και απειλή γιατί με όλο τον πόλεμο από τα γραφεία προπαγάνδας και υποστήριξης μισθοφόρων της ΤΡΟΙΚΑ και τις υπερατλαντικές υποδείξεις αντιστάθηκε και είναι όρθιο!

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ για τους Έλληνες και την Ελλάδα μπαίνει λοιπόν ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ. σπάζοντας το τείχος που μπλοκάρει την εθνική ανάπτυξη και την εθνική παραγωγική απελευθέρωση, με ψευτοδιλήμματα διπολικού τύπου και απειλές εθνικού νεοδιχασμού.

Ξανά ποτέ υπάλληλος της πελατειακής σχέσης των πολιτικών γραφείων της υποδούλωσης του δικομματικού μονοπωλίου ΠΑΣΟΚΝΔ Α.Ε και της εξάρτησης προστασίας της εργατικής μαφίας των ψευτοσυνδικαλιστών των κουπονιών και των επιχορηγήσεων του νόμου της σιωπής σας απαντώ εγώ!!!

Μία σύγχρονη Λερναία Ύδρα με πολλά κεφάλια να κατασπαράζει τη σάρκα του εθνικού μας πλούτου και πόρων στα όποια αποθέματα και στην παραγωγή.
Οι Έλληνες θα βγούμε μαχητικά μπροστά και πατριωτικά με το Γιώργο Καρατζαφέρη, ώστε με το φιλί της ζωής στην «γαλανόλευκη κοιμωμένη» μέσα από τη νέα παραγωγική επανάσταση για την αξιοποίηση όλων των πόρων και την κατάργηση του προσχεδιασμένου παραγωγικού εγκλωβισμού των Ελλήνων και της Εθνικής Παραγωγής να οδηγήσουμε την πατρίδα στο άλλο δρόμο έξω από διλήμματα και περάσματα από Σκύλες και Χάρυβδες.

Το θέμα δεν είναι η επιλογή της όποιας Σκύλας ή της όποιας Χάρυβδης αλλά η θανάτωσή τους για την έλευση στην Ιθάκη της Πατρίδας έξω από τα επικίνδυνα νερά της υποταγής και της εξάρτησης.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΣΑΣ !

ΕΣΑΣ ΠΑΣΟΚΝΔ – (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΚΑΜΕΝΝΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ) που από την είσοδο στην Ευρώπη υπογράφατε επί δεκαετίες, πλαίσια και συμφωνίες, πάντα «αμετάφραστες» προς τα εθνικά μας στρατηγικά συμφέροντα, με φόντο το τυράκι των «επιδοτήσεων» που ακόμα και αυτό το κατασπαταλήσατε και το κακοδιαχειριστήκατε για τη «φάκα» των πελατειακών σχέσεών σας και του ελέγχου σιωπής των κοινωνικών δομών.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΣΑΣ !

ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΜΠΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ενός νέου πολιτικού τσίρκου που θυμίζει σταλινικές και ολοκληρωτικές σκηνές από το B’ παγκόσμιο πόλεμο.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ του Κολωνακίου και των Β.Π όπου καλύπτουν της ψυχικές ανάγκες του διαχρονικού πασόκου μέσα από τις λέξεις που πλάθει ο Αλέξης...

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα