Πλήρως εκτεθειμένο άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο

Για τον καβγά που ξέσπασε στη Βουλή, σχετικά με το πότε είχαμε δημοκρατία μετά την πτώση της χούντας.
Βέβαια το άδειασμα δείχνει διαφωνία αλλά πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος για να πιστέψει ότι ο Πάγκαλος χθες δεν ήξερε τι έλεγε... τη δουλειά του έκανε και πολύ καλά μάλιστα αφού συσπείρωσε όλους τους ΠΑΣΟΚους με τα...
αντιδεξιά συμπλέγματα...

Η πλάκα βέβαια είναι ότι ενώ αυτοί αναφέρονται στο τι έγινε πριν 30-40 χρόνια... μας βγάζουν και κομπλεξικούς από πάνω... αλλά βρίσκουν και τα κάνουν μιας και η χθεσινή
εικόνα της ΝΔ με το φεύγουμε και ξαναρχόμαστε επισκίασε τα όσα σωστά είπε ο Σαμαράς ...

Διαβάστε και τι είπε ο Μόσιαλος για τον Πάγκαλο:
“Αυτό που ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό δεν είναι τα ιστορικά δεδομένα… Αυτό που απασχολεί τη μέση ελληνική οικογένεια είναι η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας πρώτα και κύρια" σημείωσε στην εκπομπή Καμπουράκη - Οικονομέα "Κοινωνία Ώρα Mega".
Σε ό,τι αφορά τις αναφορές του Θεόδωρου Πάγκαλου που προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως "δεν είπε κάτι που δεν ήταν μέσα στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου, είπε ότι σταθεροποιήθηκε τότε η Δημοκρατία", ενώ αρνήθηκε τον όρο "άδειασμα" σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Αργότερα, σε 100% διαφορετικό πνεύμα από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τις χθεσινές δηλώσεις του, ανέφερε ότι "όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου είναι δημοκρατικά" .

ΚΑΙ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ" ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ >>>>>>>>>>>>>>>>>................ ΩΣ ΠΟΤΕ !

ΑναγνώστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα