"Πλάκωσε" στις αγωγές και τα εξώδικα την ΕΛ.ΑΣ. ο Πετζετάκις!

Για δεύτερη φορά οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα για χρέη προς το δημόσιο ο 48χρονος επιχειρηματίας, Γιώργος Πετζετάκις, διευθύνων σύμβουλος της ομώνυμης εταιρείας. Ήδη, η είδηση μεταδίδεται εδώ και αρκετή ώρα ΜΟΝΟ από το διαδίκτυο. Αυτό που όμως δεν γνωρίζετε και που σύμφωνα με...
διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece ισχύει είναι ότι οι δικηγόροι του 48χρονου, έχουν τον τελευταίο καιρό μπλοκάρει τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των συλληφθέντων για χρέη στο δημόσιο, παρά τη σχετική
εισαγγελική εντολή, που έχει δοθεί μέσω ανακοίνωσης και από το υπουργείο Οικονομικών. Με αφορμή την δική του σύλληψη, την πρώτη φορά, για χρέη ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, κίνησαν όλες τις νομικές διαδικασίες ώστε να μην ξαναδημοσιοποιηθεί από την αστυνομία το όνομά του, μπλοκάροντας ταυτόχρονα και την δημοσιοποίηση των στοιχείων όλων όσοι συλλαμβάνονται για χρέη προς το δημόσιο.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και σήμερα, οπότε ο 48χρονος Γιώργος Πετζετάκης παρουσιάστηκε οικειοθελώς για χρέη επιπλέον 1,5 εκατ. ευρώ.

Ήδη οι δικηγόροι έχουν στείλει από το πρωί εξώδικα προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Μόνο που δεν μπορούν να στείλουν εξώδικο στα μάτια όλων όσοι τον είδαν στην Ευελπίδων να οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα!

Αυτή είναι η ζωή, κύριοι....

http://planet-greece.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα