Πείτε των παΣοκων ότι ο κλέφτης και ο ψεύτης το πρώτο χρόνο χαίρονται.

Χρεώνουν το «Περλ Χάρμπορ» στον Ραγκούση.
Επικοινωνιακά, η κυβέρνηση πόνταρε στην επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον, έστω και αν
εκ των προτέρων ήταν γνωστό ότι πρέπει να κρατάει μικρό καλάθι. Πόνταρε και δικαίως, γιατί η ανοικτή στήριξη από τις ΗΠΑ, άσχετα
για τους λόγους για τους οποίους δίνεται, αποτελεί πάντα είδηση.

Εκείνο όμως που δεν είχε σκεφτεί ήταν το ενδεχόμενο ένα τυχαίο γεγονός να τινάξει στον αέρα τον επικοινωνιακό σχεδιασμό
της επίσκεψης. Και αυτό συνέβη !

Η... επέλαση των ταξιτζήδων στο λιμάνι και το αεροδρόμιο, μαζί με τα γεγονότα που....
επακολούθησαν στο Ρίο, πέταξε από την πρώτη θέση της επικαιρότητας την Χίλαρι και έβαλε σε αυτή τον... Λυμπερόπουλο να βρίζει την κυβέρνηση. Βατερλό...
Ή καλύτερα, Περλ Χάρμπορ για να ταιριάζει και με τη Χίλαρι και την επέλαση των κίτρινων ταξί.
Μπορεί να μην το έκανε επίτηδες, αλλά πολιτικά τη νύφη φαίνεται ότι την πληρώνει ο Γιάννης Ραγκούσης.
Ο άλλοτε «κολλητός» του Πρωθυπουργού απομακρύνεται συνέχεια από το Μέγαρο Μαξίμου και η παλιά «αγάπη» γίνεται δίκοπο μαχαίρι.
Ορισμένοι στην Κυβέρνηση πιστεύουν ότι ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε και το γεγονός ότι ο Ραγκούσης ουσιαστικά αμφισβήτησε τις επιλογές του Δημήτρη Ρέππα ο οποίος βρίσκεται ψηλά στο «χρηματιστήριο» του Μεγάρου Μαξίμου.

Άσχετα όμως με αυτό, η κινητοποίηση των ταξιτζήδων που εκτός από την επίσκεψη Κλίντον χτύπησε την εικόνα της χώρας και τη βαριά της βιομηχανία τον τουρισμό, χρεώνεται στον Γ. Ραγκούση, ο οποίος (στο Μαξίμου) εκτιμάται ότι ακολουθεί προσωπική πορεία, πικραμένος από την μετακίνησή του στον ανασχηματισμό, αλλά και από τον τρόπο που έγινε.
Με e-mail τα ξημερώματα...

Υ.Γ. Ο αρχιτέκτονας του χάους, κ. Ραγκούσης, προσπαθεί να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες που έχει για τα προβλήματα που προκαλεί στον Τουρισμό και στην κοινωνία η απεργία των “ταξί” και να τις ρίξει στη Νέα Δημοκρατία.

Για το σκοπό αυτό, ισχυρίζεται ότι η απεργία υποκινείται, δήθεν, από τη Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την κομματική ιδιότητα που έχει στη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ. Ο κ. Ραγκούσης, όμως, εκτός των άλλων, έχει και επιλεκτική μνήμη.

Ξεχνάει ότι γραμματέας του ΣΑΤΑ είναι ο κ. Κώστας Δήμος, ο οποίος είναι γραμματέας της κομματικής οργάνωσης μεταφορών του ΠΑΣΟΚ.

Όπως, επίσης, ξεχνάει ότι Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ταξί είναι ο κ. Παναγιώτης Σκέντζος, αναπληρωτής ταμίας στη ΓΣΕΒΕΕ, όπου έχει εκλεγεί με το συνδυασμό του κ. Ασημακόπουλου,που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.

Υ.Γ. 2...Πείτε των παΣοκων ότι ο κλέφτης και ο ψεύτης το πρώτο χρόνο χαίρονται.

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα