Παντρεύτηκαν μετά από 28 χρόνια... αρραβώνα

Ερωτεύθηκαν με την πρώτη ματιά. Και οι δύο εργάζονταν στο νοσοκομείο NHS του Λονδίνου. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν πως ο ένας ήταν πλασμένος για τον άλλο. Έτσι, αποφάσισαν να αρραβωνιασθούν. Το έπραξαν. Χρειάσθηκε να περάσουν 28 ολόκληρα χρόνια πριν αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα, να παντρευτούν.

Ο Ιβάν Μπράουν, 63 ετών σήμερα και η Μπάρμπαρα Φούρλονγκερ, 55 ετών, δεν αποτολμούσαν να κάνουν το βήμα να παντρευτούν γιατί όπως λένε και οι δύο δεν είχαν τον....
χρόνο, ήταν τόσο πολύ απασχολημένοι και απορροφημένοι με τη δουλειά τους στο νοσοκομείο και επιπλέον
η Μπάρμπαρα που τώρα έχει συνταξιοδοτηθεί, δεν αποφάσιζε να πάρει την πρωτοβουλία να «ζητήσει» το χέρι του Ιβάν, καθώς είναι ιδιαιτέρως τελειομανής και ως εκ τούτου ήθελαν να έχει τον απαραίτητο χρόνο για να οργανώσει το γάμο τους, κάτι που τελικώς κατάφερε να κάνει, αφότου πήρε σύνταξη, αλλά και πάλι χρειάσθηκε ένα χρόνο, προκειμένου να οργανώσω το γάμο με κάθε λεπτομέρεια και βεβαίως να είναι και η ίδια ευχαριστημένη.

Η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους λέει πως δεν πιστεύει πως πλέον ο γάμος τους είναι μία πραγματικότητα και οι δύο τους αποτελούν πλέον τυπικά και ουσιαστικά ζευγάρι. «ήταν ένας αρραβώνας μαραθώνιος», εξηγεί, χαριτολογώντας και προσθέτει πως ποτέ της δεν είχε την παραμικρή αμφιβολία πως θα συνέβαινε, αφού πάντοτε οι δύο τους έλεγαν πως κάποια μέρα θα παντρευτούν.

«Εργαζόμενοι και οι δύο στο νοσοκομείο, σπάνια είχαμε ρεπό το ίδιο σαββατοκύριακο», εξηγεί. «Αρραβωνιασθήκαμε όταν συμπληρώσαμε δύο χρόνια γνωριμίας», συμπληρώνει για να προσθέσει στη συνέχεια πως «ο αρραβώνας μας δεν συνοδεύτηκε ούτε με ένα πάρτι αξιώσεων. Όλα συνέβησαν γρήγορα γιατί δεν είχαμε το χρόνο να οργανώσουμε κάτι καλύτερο. ¨όταν συνταξιοδοτήθηκα, αναπόφευκτα είχα πολύ χρόνο να διαθέσω για ο,τιδήποτε. Έτσι πήρα την πρωτοβουλία να ρωτήσω τον Ιβάν αν θα επιθυμούσε να ξεκινήσω τις ετοιμασίες του γάμου μας. Δεν περίμενα να ακούσω αυτό που μου είπε. Ο Ιβάν δέχθηκε με χαρά. Ειλικρινά αυτό με κατάπληξε, ύστερα από τόσα χρόνια αρραβώνα. Μου αρέσει να οργανώνω τα πράγματα με στρατιωτική πειθαρχία. Αν έπρεπε να οργανώσω το γάμο μας όταν εργαζόμουν, είμαι βέβαιη πως τα πράγματα δεν θα είχαν εξελιχθεί όπως τώρα. Την ημέρα εκείνη ήμουν άνετη και ήρεμη. Σίγουρα άξιζε να περιμένω», υπογραμμίζει.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα