Όταν οι Έλληνες δουλεύουμε, μπορούμε τα καλύτερα

Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την ελληνική νεολαία διεκδίκησε και πέτυχε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, ένας νεαρός Έλληνας σε μια εποχή που η άποψη για την πολιτική στην Ελλάδα δε γνωρίζει και τις καλύτερες μέρες της ανά τον κόσμο.

Ο Άρης Καλαφάτης, υπεύθυνος του τομέα Εξωτερικών και Άμυνας της ΟΝΝΕΔ, πέτυχε να εκλεγή στη....
μεγαλύτερη ένωση πολιτικών νεολαιών του κόσμου στη θέση του
αναπληρωτή προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Δημοκρατικών Νεολαιών (International Young Democrat Union, IYDU) αποδεικνύοντας πως όταν οι Έλληνες δουλεύουμε μπορούμε να διαπρέψουμε. Άλλωστε, ο νεαρός δικηγόρος είχε πριν λίγο διάστημα προκαλέσει το ενδιαφέρον των Γερμανών, όταν μέσα στο συνέδριο της νεολαίας του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ είχε φροντίσει να βάλει στη θέση του – απαντώντας υποδειγματικά – τον πρόεδρο της, όταν εκείνος μίλησε ανοιχτά για την αναγκαιότητα εκδίωξης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Η διεθνής αυτή επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με τη σχετική ψηφοφορία στο ετήσιο εκλογικό της IYDU, στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις νεολαίες όλων των κεντροδεξιών νεολαιών του κόσμου. Η ελληνική αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ με επικεφαλής της τον κ. Καλαφάτη είχε μάλιστα λάβει το βάρος να εκπροσωπήσει όλες τις νεολαίες της Ευρώπης, σπάζοντας έτσι μια παράδοση που ήθελε το αγγλοσαξωνικό μποκ να μονοπωλεί επί δεκαετίες το Προεδρείο της ένωσης.

Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας αναδεικνύεται σε μία τόσο σημαντική θέση, απόδειξη πως η νέα γενιά μπορεί να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα των σημερινών πολιτικών που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία… Ας ελπίζουμε λοιπόν σε ένα καλύτερο μέλλον τουλάχιστον από τη νέα γενιά Ελλήνων…

http://www.prionokordela.gr/p
Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Έλληνες,otan, ellines