“Όλοι με φωνάζουν προδότη”!

Έναν εφιάλτη που ζει “εξομολογήθηκε” ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν ΥΠΕΚΑ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, είπε πως η απόφαση προσφυγής στο ΔΝΤ και το Μνημόνιο, ήταν
συλλογική της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά χρεώνεται σε ένα- δυο άτομα, μεταξύ των οποίων και ο....
ίδιος. Όπως είπε γλαφυρά, δεν μπορεί ούτε να κυκλοφορήσει στο δρόμο, ούτε να πάει για καφέ με τη σύζυγό του, καθώς όπου και να πάει, όλοι τον φωνάζουν προδότη.
«Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στο δρόμο, δεν μπορώ να βγω να πιω ένα καφέ με τη γυναίκα μου, έχω τον κόσμο να με φωνάζει προδότη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου και συνέχισε:«Μπορεί κάποια πράγματα να χρεώνονται σε ένα- δύο άτομα αλλά ήταν αποφάσεις συλλογικές, αποφάσεις υπουργικών συμβουλίων που όλοι συμμετείχαν», σημείωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ο οποίος παράλληλα διέψευσε τις φήμες για «πάγο» στις σχέσεις του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
Όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου ρωτήθηκε για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης απάντησε: «Ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει για να πάρει η χώρα το δάνειο και να μη χρεωκοπήσουμε, ήταν η αναγκαία συνθήκη για να στέκει η χώρα όρθια». Και συνέχισε: «Δεν θέλαμε το ΔΝΤ να μπει στην Ελλάδα, ζητούσαμε από τους Ευρωπαίους έναν ευρωπαϊκό μηχανισμό και μας έλεγαν ‘πάρτε μέτρα’, παίρναμε αλλά δεν αρκούσε. Ήταν η μόνη μας επιλογή…», κατέληξε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

http://www.itabloid.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα