Οι συζητήσεις έχουν πάρει φωτιά στις γειτονιές : ΔΝΤ, Αιγαίο, Δραχμή, ορυκτός, Τουρκία, πορτοκαλί επαναστάσεις

-Για την δραχμή τι λές;
-H δραχμή αποτελεί αυτονομία και ανεξαρτησία στον νομισματικό πυλώνα του κράτους, όμως απαιτεί και κοινωνικοποίηση, κρατικοποίηση, εθνικοποίηση όπως θες πές το του τραπεζικού συστήματος και δη της κεντρικής ιδιωτικής Τράπεζας Ελλάδος Α.Ε (92% άγνωστοι ιδιώτες), όπως και άλλων μεγάλων ιδιωτικών
τραπεζών, απαιτεί πατριωτική κυβέρνηση που....
 προφυλάσσει τα εθνικά σύνορα, που δεν υπάρχει. Η δραχμή είναι καλή όταν δεν έχεις ζητήματα στην Θράκη, στο Αιγαίο, στην Κρήτη. Είναι καλή όταν έχεις ήδη μία στοιχειώδη υποδομή παραγωγικής βάσης.
-Μπερδεύτηκα, γιατί ακούμε για δραχμή τελευταία;

Η δραχμή δρομολογείται τώρα μόνο και μόνο για να προετοιμαστεί το έδαφος για την δανειακή σύμβαση, δίχως την δυνατότητα παρέμβασης-βοήθεια της Ευρώπης εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Η Τουρκία (παράγοντες..) περιμένει να αγοράσει χρέος κατόπιν εκχώρησης δικαιώματος δανειστή, βάση της δανειακής σύμβασης για να υπάρξει νομιμοφάνεια στους νοητικά καθυστερημένους κλεφτοκοτάδες παθητικούς παρτάκηδες θεατές στο ξεπούλημα του Αιγαίου. Βέβαια η ίδια η δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο είναι από νομική άποψη στον αέρα. Η εθνική κυριαρχία δεν μπορεί να παραβιαστεί με χρηματοοικονομικά κόλπα και οποιαδήποτε νομιμοφάνεια δανειακών συμβάσεων. Αυτά που βλέπεις είναι μια εικονική πραγματικότητα. Το αίμα των προγόνων μας δεν ξεπλένεται με ομόλογα, και ασφάλιστρα κινδύνου καταλαβαίνεις; Κυρίαρχος είναι ο ελληνικός λαός. Επειτα να παρακολουθείς στενά το ζητημα της Θράκης που πέρα από τους ανεκμετάλλευτους φυσικούς πόρους αποτελεί πέρασμα ενεργειακών αγωγών.

Η νέα τάξη πραγμάτων ως τώρα έχει αποτύχει παταγωδώς στην Ελλάδα. Θυμάσαι που ο Μποπ Τσάπμαν περίμενε πραξικόπημα στην Ελλάδα μετά την υπογραφή τιυ μνημονίου; Και αυτός ήταν μέρος της εικονικής πραγματικότητας. H νέα τάξη έχει αποτύχει γιατί δεν μπόρεσε να δημιουργήσει χάος και να πειθαναγκάσει τον ελληνικό λαό για το ξεπούλημα του Αιγαίου. Ο ξένος παράγοντας περιμένει να εκτελέσουν οι δοσίλογοι το ξεπούλημα του Αιγαίου, γιατί λένε τα παγκόσμια αποθέματα φυσικών πόρων φθήνουν επικίνδυνα..

Το ΔΝΤ, η σκιώδης παράνομη κυβέρνηση, κλήθηκε για να χάσουν την εθνική κυριαρχία τα κράτη της Ευρώπης καλλιεργώντας τον διχασμό στους λαούς, να βοηθήσει το τραπεζικό σύστημα των τοκογλύφων, αυτούς που διέθεταν ελληνικά ομόλογα και να μετατρέψει ένα υπάρχον εικονικό, απεχθές, παράνομο χρέος τοκογλύφων σε ενυπόθηκο δάνειο με οικονομικό πόλεμο, για το ξεπούλημα του Αιγαίου. Την τελευταία δεκαετία η Ελλάδα πλήρωσε περίπου 430 δις στους τοκογλύφους.
Συμμετέχουν όλοι στο κόλπο;
ΒΕΒΑΙΑ. Αλλά μην το βλέπεις κομματικά -ιδεολογικά, δεστο πατριωτικά, αντιμνημονιακά. Αλλωστε εδώ που φτάσαμε έβαλαν όλοι το χεράκι τους. Θέλουν να σπείρόυν την διχόνοια μεταξύ μας. Ο Θεοδώράκης πρότεινε και αυτός την , των εθνικών σωτήρων τεχνοκρατών..για να εφαρμοστεί έπειτα η δανειακή σύμβαση.
Απλά χρειάζεται ένα νέο πορτοκαλί Πολυτεχνείο στο Σύνταγμα και γενικά που δεν τους κά
Keywords
Τυχαία Θέματα