Ο.Ε.Α. προς τους κατόχους και Δικαιούχους των Μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής

Προς τους κατόχους και Δικαιούχους των Μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής:

Ενημερώνουμε τις οικογένειες οι οποίες έχουν εις χείρας τους τις μετοχές της Τραπέζης της Ανατολής η οποία Τράπεζα συνχωνεύθηκε με την Τράπεζα Ελλάδος τα κάτωθι:

Η Τράπεζα
της Ελλάδος δεν είναι νομικό πρόσωπο Ελληνικού Δημοσίου Δικαίου κυριολεκτικώς αλλά οι μέτοχοι αυτής της Τραπέζης είναι κυρίως Αγγλικοί Τραπεζικοί Κολοσσοί οι οποίοι από.....
ιδρύσεως κράτους έχουν παγιδεύσει την Ελλάδα μέσω ενός ιδρύματος το οποίο τύποις ονομάζεται Τράπεζα της Ελλάδος αλλά στην ουσία είναι Βρετανική Τράπεζα καταληστεύσεως της περιουσίας όλων των Ελλήνων και καταληστεύσεως των καταθέσεων και των περιουσιών και των ακινήτων όλων των Ελληνικών Τραπεζών. Δια ταύτα ουδέποτε η Τράπεζα της Ελλάδος δεν παρουσίασε ενώπιον ουδεμίας Ελληνικής αρχής τους μετόχους της τα ονόματα των μετόχων της και τα ποσοστά της συμμετοχής αυτών των μετόχων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Το μέγιστο ποσοστό των μετοχών της Τραπέζης της Ελλάδος το κατέχουν Βρετανοί λόρδοι οι οποίοι στην προκειμένη περίπτωση δολίως και παρανόμως έχουν καταληστεύσει τους κατόχους των μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής αποκρύπτοντας τα πραγματικά δικαιώματα τους και το γεγονός ότι οφείλουν σ αυτούς ποσότητες χρυσού οι οποίες αντιστοιχούν σε 670 δις ευρώ δια κάθε μια από τις 40 μετοχές οι οποίες έχουν βρεθεί ως μετοχές της Τραπέζης της Ανατολής η οποία συγχωνεύθηκε με την Τράπεζα της Ελλάδος.

Επομένως το πρώτο νομικό βήμα το οποίο πρέπει να πράξουν οι κάτοχοι αυτών των μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής είναι να τους κοινοποιηθεί ακριβής κατάλογος με τα ονόματα και τις διευθύνσεις και τα ποσοστά συμμετοχής των μετόχων της Τραπέζης της Ελλάδος.

Εις τον κατάλογο αυτόν θα εμφανισθούν αυτομάτως οι Άγγλοι λόρδοι οι οποίοι καταδυναστεύουν οικονομικώς την Ελλάδα από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους έως τώρα.

Επομένως αυτό σημαίνει ότι εδώ οι Άγγλοι λόρδοι οι οποίοι διοικούν την Τράπεζα της Ελλάδος από την ίδρυση της Τραπέζης της Ελλάδος έχουν δολίως συνεννοηθεί μεταξύ τους και με τους Έλληνες Υπουργούς Οικονομικών και με τους διευθυντές της Τραπέζης της Ελλάδος δια να καταχραστούν και να κλέψουν από τους κατόχους των μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής τα ποσά εις χρυσό τα οποία αυτοί δικαιούνται νομίμως συμφώνως και με το Ελληνικό και με το Βρετανικό και με το Διεθνές δίκαιο.

Επομένως το θέμα αυτό εφόσον εμπλέκει ξένους μετόχους της Τραπέζης της Ελλάδος και μάλιστα Βρετανούς λόρδους και Βρετανικές Τράπεζες τελικώς θα πρέπει να γίνει νομικός χειρισμός με την μεγίστη προσοχή διότι οι Βρετανοί λόρδοι και οι Βρετανικές Τράπεζες ως η πλειονότητα των μετόχων της Τραπέζης της Ελλάδος θα μεθοδεύσουν κάθε δυνατή απάτη δια την δικαίωση τους και δια την αποσιώπηση της καταχρήσεως του τεραστίου χρηματικού ποσού του οποίου πρέπει να αποδώσουν εις τους δικαιούχους των μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής.

Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής οικονομίας, κ. Καρυώτης, ο οπο
Keywords
Τυχαία Θέματα