Ανδρέας Παπανδρέου jr: «Μέσα σε τρεις μήνες άσπρισαν τα μαλλιά του πατέρα μου»

Ο γιος του Πρωθυπουργού είναι ένας αγανακτισμένος πολίτης που πηγαίνει στις πορείες.

Ο Αντρίκος Παπανδρέου, Σπίθα τον αποκαλούσε ο παππούς του, είναι πλέον 29 χρονών, και είναι από τους ανθρώπους που δεν επιλέγουν την δημοσιότητα. Όπως δηλώνει στην εφημερίδα το Βήμα, παρά το γεγονός ότι είναι γιος του Γιώργου Παπανδρέου, δυσκολεύεται να βρει δουλειά:
«Δυστυχώς η κρίση κάνει τα πράγματα πιο......
δύσκολα. Αλλά οι εταιρείες σε περιόδους κρίσεις δεν πρέπει να διώχνουν εργαζόμενους , έμπειρο εργατικό δυναμικό που θα μπορούσε να συνεισφέρει στην ανάπτυξη».

Ο Αντρέας Παπανδρέου είναι γιος του Γιώργου-νυν Πρωθυπουργού- από τον πρώτο του γάμο με την κυπριακής καταγωγής Εύα Ζησιμίδου. Σήμερα είναι 29 ετών, έχει σπουδάσει κοινωνιολογία, όπως και ο πατέρας του και στατιστική σε πανεπιστήμια της Νορβηγίας και της Βρετανίας.

Έχει εργαστεί στο Μεσογειακό Ινστιτούτο στα Χανιά, και όπως δηλώνει ο ίδιος «μετέχω ως απλός πολίτης αρκετές φορές με τις παρέες μου σε πορείες που προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις και δεν λοιδορούν απλώς».

Όσο για τον πατέρα του και τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος; Όπως λέει «μέσα σε τρεις μήνες άσπρισαν τα μαλλιά του πατέρα μου».

Από τον Γεώργιο στον Ανδρέα, και από τον Ανδρέα στον Γεώργιο. Δεν θα αντέξουμε και πάλι από τον Γεώργιο στον Ανδρέα. Τι κληρονομικότητα είναι αυτή; Ούτε η οικογένεια Ουίνδσορ του Μπάκινγχαμ....

http://www.briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα