Όχι άλλα συλλαλητήρια άνευ πολιτικού αιτήματος

Βλέπω πάλι πολλές προτάσεις που με προσκαλούν να συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια γιά έναν ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Νο 2. Και απαντώ:

Ο·Χ·Ι !

Διότι μου ζητάς ρε παρέα πάλι να συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια καταπολέμησης του συμπτώματος μιάς προβληματικής κατάστασης. Γιατί δεν μου ζητάς να συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια καταπολέμησης του αιτίου της προβληματικής κατάστασης;

Ας δούμε ένα απλό παράδειγμα του τι ακριβώς μου......
ζητάς να κάνω. Ορίστε μία συνήθης προβληματική
κατάσταση.

Η 2-ετών μπέμπα μου έχει υψηλό πυρετό. Έρχεσαι λοιπόν εσύ ο πολύξερος και μου ζητάς να συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια καταπολέμησης του συμπτώματος της προβληματικής μου κατάστασης, δηλαδή να βάλω την μπέμπα μου στην κατάψυξη, διότι έτσι λες θα κατέβει ο πυρετός αμέσως.

Φαντάσου πάνω στην απελπισία μου να σε ακούσω και να βάλω την μπέμπα μου στην κατάψυξη. Φυσικά η λύση που μου προτείνεις θα είναι όντως αποτελεσματική, διότι αφού πεθάνει η μπέμπα μου, μετά δεν θα έχει πυρετό.

Η λύση σου δηλαδή όντως καταπολεμά αποτελεσματικά το σύμπτωμα της προβληματικής μου κατάστασης, που είναι ο υψηλός πυρετός της μπέμπας μου. Το νέο μου όμως πρόβλημα μετά την εφαρμογή της λύσης σου είναι πως δεν έχω πιά μπέμπα γιά να έχει πυρετό.

Γιατί λοιπόν δεν μου ζητάς να συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια καταπολέμησης του αιτίου της προβληματικής κατάστασης; Γιατί δεν μου ζητάς να συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια γιά έναν ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της εξωγενώς απιβεβλημένης στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας, του πραγματικού δηλαδή αιτίου της προβληματικής κατάστασης του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Νο 2;

Δυστυχώς δεν είμαι πολύξερος γιά να γνωρίζω το γιατί. Εσύ μήπως γνωρίζεις;

Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς
ΥΓ: Έχω πιά βαρεθεί να τα γράφω και να τα ξαναγράφω τα ίδια και τα ίδια. Ας παίξω λοιπόν τον ρόλο του προφήτη γιά να κάνουμε και λίγο χαβαλέ.

Ενώ εξακολουθούν οι προτάσεις που μας προσκαλούν να συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια γιά έναν ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Νο 2, μερικές και μερικοί πολιτικοί θα συγκινηθούν από τις προτάσεις αυτές. Μέσα σε λίγες μέρες, όλα μα όλα τα ελληνικά blogs θα γράφουν γιά τις ‘κρυφές’ επιστολές των 30 του ΠαΣοΚ, των 40 της ΝΔ και των 4 του ΛαΟΣ, οι οποίες και οι οποίοι δήθεν δεν θα ψηφίσουν ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Νο 2.

Βέβαια μετά θα το καλοσκεφτούν και θα ψηφίσουν ευσυνείδητα γιά να 'σώσουν' άλλη μία φορά την Ελλάδα. Όπως ακριβώς λέμε: “σώθηκε η ζάχαρη” ή "σώθηκε ο καφές”, έτσι ακριβώς θα σώσει την Ελλάδα η τάξη των πολιτικών εκείνων που θα ψηφίσουν ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Νο 2.
Keywords
Τυχαία Θέματα