Ο Βενιζέλος ξέσπασε κατά του Παπακωνσταντίνου!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν και πάλι το πρόσωπο της βραδιάς, για ακόμη μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Μετά την προ ημερών παρέμβασή του, με την οποία ουσιαστικά αμφισβήτησε επί της ουσίας την ευχέρεια του Γιώργου Παπανδρέου να κρατάει στα χέρια του την πολιτική διεύθυνση της χώρας, απόψε το… μενού είχε Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο....
Υπουργός Εθνικής Άμυνας
άσκησε αυστηρή κριτική στον Υπουργό Οικονομικών, κάνοντας λόγο για αστοχίες, για τις οποίες θα πρέπει η Κυβέρνηση να απολογηθεί, και να εξηγήσει πειστικά στους πολίτες γιατί δεν τα κατάφερε στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Μίλησε μάλιστα για «δημοσιονομική κατοχή», φράση που εξόργισε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, και τον εξώθησε στο να περάσει στην αντεπίθεση.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι υπουργοί που ήταν παρόντες δεν έδειξαν διάθεση να πάρουν το μέρος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με την εξαίρεση του Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος στήριξε τον πάλαι ποτέ «διόσκουρό» του, στο στενό περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου.

http://www.statesmen.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα