Ο ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Μετά το αποκαλυπτικό βίντεο με την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ αναρχικών εναντίον πολιτών στο Σύνταγμα,σας παρουσιάζουμε ένα ακόμα απόσπασμα από το πλούσιο υλικό του Russia Today,που φυσικά αποφεύγουν να δείξουν τα εγχώρια μέσα,επειδή τους χαλάει πολλά από τα παραμύθια που επινόησαν για να αφήσουν ΞΑΝΑ στο απυρόβλητο τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN και να μετακυλήσουν τις ευθύνες σε....
"μπάτσους ασφαλίτες","ακροδεξιούς κουκουλοφόρους"
και άλλα τέτοια φαιδρά κατασκευάσματα.

Βλέπουμε λοιπόν στο βίντεο,ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ (αναρχικούς και ομάδες αριστεριστών) να ξεκινάνε πετροπόλεμο με τα Ματ:Εκείνοι ανταποδίδουν πετώντας πέτρες,χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα.

Παρατηρήστε τις μαυροκόκκινες και κόκκινες σημαίες που φέρουν οι πετροβολητές,σαφές δείγμα των χώρων όπου ανήκουν.

Δείτε επίσης τις κοτρώνες που εκτοξεύουν εναντίον των ΜΑΤ.

Σχετικά με το θέμα,οι γκεμπελίσκοι των μέσων ανέφεραν πως "τα ΜΑΤ πέταγαν πέτρες σε διαδηλωτές",κάτι απόλυτα ψευδές,όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που παραθέτουμε!



"Ακροδεξιός ασφαλίτης-προβοκάτορας" επί το έργον...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ τα ΜΑΤ δέχθηκαν πρώτοι καταιγισμό πετρών όχι από διαδηλωτές-απλούς πολίτες (τους οποίους μπορείτε να δείτε στις γωνίες να παρακολουθούν τον πετροπόλεμο),αλλά ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ,στους οποίους ανήκουν πολλοί αλλοδαποί (Αλβανοί,Μαροκινοί,Αλγερινοί μέχρι και Τούρκοι)!

Εκείνοι λοιπόν ξεκίνησαν τον πετροπόλεμο και όχι ο απλός κόσμος,που πήγε να διαδηλώσει ειρηνικά!

Το ερώτημα είναι:Γιατί δεν βγαίνει κανείς να πει την αλήθεια,αλλά συμμετέχει ευχαρίστως στο πανηγύρι παραπληροφόρησης που έχουν στήσει τα αναρχοαριστερά αποβράσματα και λοιποί "αγωνιστές του Πολυτεχνείου",που θέλουν να καταλύσουν το Κράτος και να επιβάλουν αναρχία και χάος;

Δεν είμαστε ούτε υπέρ της χρήσης δακρυγόνων ούτε υπέρ οποιασδήποτε αστυνομικής αυθαιρεσίας σε απλούς πολίτες:Όμως,όπως βλέπετε στο βίντεο,δεν είναι εκείνοι που πετάνε πέτρες στα ΜΑΤ!

Ούτε φυσικά πρόκειται για "ακροδεξιούς","χρυσαυγίτες" και άλλες φαντασιώσεις του Χατζηνικολάου και λοιπών δούλων των εξουσιαστών,τις οποίες υιοθετούν ευχαρίστως οι "αντιεξουσιαστές"-τρομάρα τους!

Πρόκειται ξεκάθαρα για τους ΙΔΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,που σκοπό τους έχουν το μπάχαλο και την καταστροφή!

Αν λοιπόν κάποιοι ψάχνουν σώνει και καλά να βρουν παρακρατικούς που με τις πράξεις τους βοηθάνε την επιβίωση του σάπιου πολιτικού συστήματος,ας τους αναζητήσουν ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα