Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ

Εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον όλοι οι Έλληνες κυνηγάμε μετά μανίας το καρότο, που κάποιοι ορκισμένοι ανθέλληνες με μαεστρία τοποθέτησαν μπροστά μας, οι οποίοι μάλιστα φροντίζουν να μας βομβαρδίζουν ανηλεώς καθημερινά, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε ον το οποίο μπορεί να προπαγανδίσει με ομιλία και γραφή, έτσι ώστε, να μην πάρουμε ποτέ τα μάτια μας από το δένδρο, όταν αυτοί με τα τσιράκια τους θα.....
κόβουν στο διπλανό σημείο το δάσος, το οποίο με αγωνία, μάχες και στερήσεις φρόντισαν να μας αφήσουν οι πρόγονοι μας.

Ολημερίς και ολονυχτίς όλοι οι Έλληνες ασχολούνται με τις απεργίες
και τις διαδηλώσεις, όχι για να δημιουργήσουν θεσμικές ανατροπές και συνταγματικές αλλαγές, όχι για να απαιτήσουν πίσω τα κλεμμένα, όχι για να αποδώσουν δικαιοσύνη, βάζοντας κλέφτες και προδότες στην φυλακή, αλλά για να σώσει ο καθένας τα δικά του προνόμια και κατεστημένα, ξεχνώντας από την μια μεριά ότι, στον τόπο αυτόν υπάρχουν και άνθρωποι χωρίς προνόμια και κατεστημένα και από την άλλη μεριά και μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό ξεχάσαμε το βασικό όλων, γιατί άραγε το πιο πλούσιο έθνος του πλανήτη εν μέσω μιας νυκτός κοντεύει να αφανιστεί από προσώπου γης.

Γιατί άραγε, ενώ υπάρχουν στον κόσμο δεκάδες κράτη που έχουν πολλαπλάσιο χρέος από το δικό μας και δεν μπορούν να παράγουν ούτε πέτρες και δεν έχουν ούτε ένα γραμμάριο υπόγειου πλούτου, εντούτοις δεν έχουν την δαμόκλειο σπάθη στο λαιμό τους όπως εμείς.

Έλληνες, η χώρα μας έχει ορυκτό πλούτο, με τον οποίο όχι μόνο καλύπτει το χρέος αλλά τοποθετεί και στο δημόσιο ταμείο χρήματα για δέκα ακόμα ζωές.

Έλληνες, η χώρα μας κατέχει το μεγαλύτερο οικονομικό οπλικό σύστημα, που ακούει στο όνομα τουρισμός, ο οποίος μπορεί να απασχολεί εάν θέλουμε όλους τους Έλληνες χειμώνα καλοκαίρι.

Έλληνες, η χώρας μας έχει το ποιό γόνιμο έδαφος σε παγκόσμιο επίπεδο, που ακόμα και οι πέτρες που έχει μέσα του είναι μεγαλύτερης αξίας από όλα αυτά που εισάγουμε.

Έλληνες, η χώρα μας έχει το ιδανικό κλίμα και περιβάλλον για απεριόριστη κτηνοτροφία, η οποία μπορεί να μας κάνει ικανούς όχι μόνο να ταΐζουμε τον εαυτό μας αλλά να τροφοδοτούμε και την μισή υδρόγειο.

Έλληνες, η χώρα μας έχει την δυνατότητα με τον απεριόριστο ήλιο και αέρα να παράγει ηλεκτρικό καθαρό ρεύμα για δέκα κράτη σαν το δικό μας, έτσι ώστε, το κάθε νοικοκυριό να πληρώνει γι αυτό το αγαθό παρά μόνο λίγα ευρώ.

Έλληνες, η χώρα μας διαθέτει σε μεγάλες ποσότητες το αγαθό για το οποίο θα γίνει ο τελευταίως παγκόσμιος πόλεμος, το πόσιμο νερό, που εάν θέλαμε θα το μετατρέπαμε σε εξαγώγιμο είδος, στην αξία που έχει το πετρέλαιο και το αέριο, χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Έλληνες, η χώρα μας όμως έχει και κάτι που δεν έχουν τα δεκάδες χρεωμένα κράτη και όχι μόνο ανά την υφήλιο και δεν είναι άλλο από τους ορκισμένους ανθέλληνες και τους αδίστακτους γείτονες, οι οποίοι εδώ και αιώνες κάνουν τα πάντα, είτε συνεργαζόμενοι μεταξύ τους, είτε συνεργαζόμενοι με άλλους, να μην μπορούμε
Keywords
Τυχαία Θέματα