Ο Λοβέρδος μπροστά από το "όλον ΠΑΣΟΚ"

Αν και βρίσκεται στο… ψυχοφθόρο υπουργείο Υγείας ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της «Marc» για το «Έθνος της Κυριακής», ο υπουργός της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη δημοφιλία, τόσο στο σύνολο της κοινωνίας, όσο και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
συγκεντρώνει στο....
σύνολο των ερωτηθέντων 61,8%, έναντι 55,7% του Ευάγγελου Βενιζέλου, 47,6% του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, 44,8% του Χάρη Καστανίδη, 42,7% του Κώστα Σκανδαλίδη και 42% της Άννας Διαμαντοπούλου.

Ο Υπουργός Υγείας είναι πρώτος και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με 76,8%, ακολουθούμενος από τους Ευάγγελο Βενιζέλο (70,9%), Μιχάλη Χρυσοχοϊδη (66,9%), Άννα Διαμαντοπούλου (62,1%), Χάρη Καστανίδη (59,9%) και Κώστα Σκανδαλίδη (58,8%).

Στον αντίποδα, λιγότερο δημοφιλής υπουργός της Κυβέρνησης είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αρνητικές γνώμες 76,4% στο σύνολο της κοινωνίας και 64,5% στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Ακολουθεί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με 57,5% και 40% αντίστοιχα, ενώ ένα δεδομένο που χρήζει μελέτης είναι το γεγονός ότι 3ος στη λίστα των λιγότερο δημοφιλών υπουργών, στο σύνολο της κοινωνίας, είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος συγκεντρώνει αρνητικές γνώμες 56,7%.

http://www.statesmen.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα