Ο Η. Μόσιαλος επιβεβαιώνει το Newsbomb για το δελτίο της ΝΕΤ(2video)

Στην πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του newsbomb.gr για το παρασκήνιο που προηγήθηκε της καθυστέρησης του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, με αφορμή την κατάληψη νωρίτερα την Κυριακή του στούντιο των ειδήσεων λίγο πριν βγει «αέρα» το κεντρικό δελτίο των 21:00, προχώρησε ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ, Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας στον.....
Real FM.

Όπως είχαμε αποκαλύψει με εντολή του κ.Μόσιαλου, ΔΕΝ μεταδόθηκε, παρά τις διαβεβαιώσεις των διοικούντων της ΕΡΤ προς τους φοιτητές, η μαγνητοσκοπημένη δήλωσή τους στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, το οποίο μάλιστα καθυστέρησε να προβληθεί κατά μιάμιση ώρα.

Η μετάδοση της μαγνητοσκοπημένης δήλωσης των φοιτητών, οι οποίοι αρχικά ήθελαν το μήνυμά τους να μεταδοθεί ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ήταν και ο όρος της συμφωνίας ώστε να αποχωρήσουν από το στούντιο.

Ο κ.Η.Μόσιαλος αποκάλυψε ότι υπήρξε παρέμβαση της κυβέρνησης στην ΕΡΤ, ώστε να μην μεταδοθεί η δήλωση των φοιτητών.

Συγκεκριμένα το απόσπασμα της συνέντευξης του κ.Μόσιαλου στον Γιάννη Παπαδόπουλο, έχει ως εξής:

H.Μόσιαλος: Όπως είδατε, δεν ανεχόμαστε φαινόμενα ανομίας, όπως δεν ανεχθήκαμε και φαινόμενα ανομίας, χθες, όταν έγινε κατάληψη για ένα χρονικό διάστημα του κτιρίου της Ραδιοτηλεόρασης. Δεν δεχθήκαμε να παιχθεί το μήνυμα αυτών που κατέλαβαν τη Ραδιοτηλεόραση για μικρό χρονικό διάστημα, δεν θα ανεχθούμε κανένα φαινόμενο ανομίας.

Δημοσιογράφος: Το γεγονός ότι μπόρεσαν και την κατέλαβαν την κρατική Ραδιοτηλεόραση, σας απασχολεί;
H.Μόσιαλος: Προφανώς μας απασχολεί, αλλά θα πρέπει να απασχολεί και σας πολύ περισσότερο η αποφασιστική στάση της ελληνικής κυβέρνησης, γιατί αυτή τη φορά δεν είχαμε επιβολή απόψεων μιας μικρής ομάδας ατόμων στο κοινωνικό σύνολο και στο δημόσιο λόγο. Θα περίμενα να το επικροτήσετε αυτό, κύριε Παπαδόπουλε. Η στάση της κυβέρνησης να μη μεταδοθεί το μήνυμα ήταν πολύ σαφής και αποφασιστική.

Δημοσιογράφος: Στην ΕΡΤ έχει προηγηθεί, επί της προηγούμενης κυβέρνησης, ανάλογο φαινόμενο.
H.Μόσιαλος: Ναι. Δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα καταλήψεων και δεν περιμέναμε ότι θα υπήρχαν τέτοιες συμπεριφορές από φοιτητές και άλλους που ήταν εκεί. Λοιπόν, εφόσον όμως έγινε αυτό η κυβέρνηση έδειξε αποφασιστικότητα. Δεν επέτρεψε σε μία συγκεκριμένη ομάδα να επιβάλει τις απόψεις της.



http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα