Ο Χατζηνικολάου και η Βουλή

Οι εργασίες της Προκαταρκτικής Επιτροπής για την υπόθεση της προμήθειας των γερμανικών υποβρυχίων, ξεκίνησαν με την κατάθεση των δημοσιογράφων, οι οποίοι είχαν κάνει σχετικά ρεπορτάζ στις εφημερίδες και τα υπόλοιπα Μέσα στα οποία εργάζονταν.

Από όλους όμως, εκείνος που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ίσως γιατί η εικόνα του στη Βουλή, να ήταν για κάποιους μια εικόνα από το μέλλον, υπό την έννοια ότι αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει σενάρια
για....
πιθανή εμπλοκή του κορυφαίου άνκορμαν της ελληνικής τηλεόρασης στην πολιτική.

Παρόλο λοιπόν που τα σενάρια… παραμένουν σενάρια, μιας και ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο δημοσιογραφικό λειτούργημα, τόσο αναφορικά με την εδραίωση και εξέλιξη του Ομίλου Real, όσο και σε σχέση με το τι θα ακολουθήσει στην τηλεόραση του Alter, το βέβαιο είναι ότι τα όσα είπε στην Προκαταρκτική Επιτροπή, προκάλεσαν αίσθηση.

Ίσως επειδή, ως δημοσιογράφος, έχει πολλού… ξεχάσει τον όποιο ξύλινο λόγο χρησιμοποιούν τις περισσότερες φορές οι πολιτικοί. Ενώ εκείνος, στοχεύει την καρδιά του θέματος, την αναδεικνύει, και στη συνέχεια διανθίζει τα όσα λέει, με ρητορικά σχήματα και λεπτομέρειες.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα όσα είπε στην Προκαταρκτική Επιτροπή ο Νίκος Χατζηνικολάου, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του θιγόμενου Άκη Τσοχατζόπουλου. Και ο άλλοτε πανίσχυρος «Νο2» του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών, ώστε να διαπιστώσει αν θα πρέπει να κινηθεί νομικά κατά του Νίκου Χατζηνικολάου.

www.statesmen.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα