Ο Χάρισον Γκίμπσον δίνει τη λύση!!!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το νέο βιβλίο του Εσκιμώου συγγραφέα Χάρισον Γκίμπσον "Αδράστεια", που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβριο. Η ιστορία και οι χαρακτήρες που αναφέρονται ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας του συγγραφέα.

"Μου ζητάτε λοιπόν λύση, λύση ρεαλιστική και πάγια. Μια λύση της οποίας η εφαρμογή δεν εξαρτάται από....
καρεκλοκένταυρους, γραφειοκράτες
και ψευτοδημοκράτες, πολιτικά συμφέροντα και κατάλυση πολιτεύματος. Θα σας τη δώσω λοιπόν τη λύση και κάντε την ο,τι θέλετε.

Η λύση λέγεται "Επαγγελματίες Δολοφόνοι".
Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσλάβουμε 5 άτομα του επαγγέλματος, τους καλύτερους που μπορούμε να βρούμε. Θα πληρώσουμε αδρά, αλλά είναι απαραίτητο προκειμένου να έχουμε αποτέλεσμα. Κάθε επαγγελματίας δολοφόνος, θα αναλάβει ένα στόχο, αλλά θα πρέπει οι στόχοι να εκτελεστούν ταυτόχρονα, προκειμένου να πετύχει το σχέδιο εξόντωσης. Υπολογίζουμε πως αν οι στόχοι επιλεγούν προσεκτικά, το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό, καθώς ο εκφοβισμός θα οδηγήσει σε σωφρονισμό των υπολοίπων.

Αφού το πρόβλημα μας είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι, σε συγκεκριμένα πόστα και συγκεκριμένες οδηγίες, δεν μπορώ να κατανοήσω πως είναι δυνατόν να περιμένουμε λύσεις από αυτούς που παράγουν το πρόβλημα. Καλές οι συζητήσεις αλλά είναι ατέρμονες και πολλή συχνά καταλήγουν σε λογομαχία. Οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα, βάζω 2 ευρώ"


Το βιβλίο "Αδράστεια" χρονολογείται σε μια περίοδο στο άμεσο μέλλον, όπου η γη έχει κατακτηθεί από εξωγήινες δυνάμεις. Στο απόσπασμα ο ομιλών, Κάπτεν Τζερκ, μιλάει στους φοβισμένους γήινους σχετικά με τις δυνατότητες αντιμετώπισης των μοχθηρών όντων από το διάστημα, που καταδυναστεύουν τη γη τα τελευταία 40 χρόνια.

http://www.ramnousia.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα