Ο αποκλεισμός του ΚΚΕ από τα κανάλια: Σημεία των καιρών…

Αλάθευτο πολιτικό κριτήριο είναι τα ΜΜΕ των «νταβάδων». Αυτή η δικτατορική εξουσία και παραεξουσία δίνει το Μίτο της Αριάδνης και αποτυπώνει ολοκάθαρα τους ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ πραξικοπηματικούς σχεδιασμούς των ισχυρών οικονομικών κέντρων, διεθνών και εγχώριων.

Ένα από τα πλέον σοβαρά και ορατά μηνύματα που εκπέμπει αυτή η .....
δικτατορική αυθάδεια των ΜΜΕ είναι τούτο: Ο εντεινόμενος, ενορχηστρωμένος και σχεδόν ολοσχερής ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ του ΚΚΕ
από τα ΜΜΕ.

Το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα έχει σχεδόν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ από τα κανάλια.

Συγκεκριμένο παράδειγμα:

Στις δεκάδες συζητήσεις που διοργανώθηκαν από τη Δευτέρα 2/4 έως την Κυριακή 8/4, προσκλήθηκαν 180 εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των κομμάτων. Η συμμετοχή του ΚΚΕ σε αυτές τις συζητήσεις άρχισε και τελείωσε στον 1 εκπρόσωπο!

Για την ιστορία συμμετείχαν:

138 εκπρόσωποι από την κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ!

12 από το ΣΥΡΙΖΑ

9 από το ΛΑ.Ο.Σ

8 από ΔΗΜΑΡ (Κουβέλης)

5 από το κόμμα του Καμμένου

3 από το κόμμα της Ντόρας

Και από έναν: ΚΚΕ, «Κοινωνική Συμφωνία», «Δράση», «Οικολόγοι».

Σημείωση: Μιλάμε για εκπροσώπους των κομμάτων στις Ειδήσεις και στις διάφορες εκπομπές και ΟΧΙ για τις «παρεμβάσεις» των αρχηγών: Εδώ ο Καρατζαφέρης είναι σταθερός και καθημερινός «παρουσιαστής» και «αναλυτής», σχεδόν σε όλα τα κανάλια…

Μόνο οι παντελώς ηλίθιοι δεν μπορούν να διακρίνουν, πλέον, ότι εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ΑΝΟΙΚΤΟ πολιτικό πραξικόπημα των «νταβάδων», πραξικόπημα που ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ εντελώς το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα…

Ταυτόχρονα με αυτόν τον αποκλεισμό, το τελευταίο διάστημα, έχουν ΕΝΤΑΘΕΙ και ενορχηστρωθεί οι επιθέσεις εναντίον του ΚΚΕ από τα κόμματα της παπαδήμιας συγκυβέρνησης και της τσόντας τους: Τον ΛΑ.Ο.Σ.

ΟΛΑ τα ανδρείκελα του κυβερνητικού οικοδομήματος έχουν ανασύρει, με φανατισμό και καθημερινά, από το οπλοστάσιό τους, όλα τα ψυχροπολεμικά, αντικομουνιστικά «κλισέ», όλα τα γνωστά, φαιά «επιχειρήματα» εναντίον του ΚΚΕ.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ συκοφαντούν το ΚΚΕ σαν υπεύθυνο της «κρίσης», που τα ανδρείκελα της ευρω-χούντας της έδωσαν τη διάσταση της ΦΡΙΚΗΣ που ζούμε.

Το κατηγορούν σαν τον υποκινητή των απεργιών, και κάθε λαϊκής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!!!

Τα ανδρείκελα δολοφονούν την ελληνική κοινωνία και το λαό της χωρίς ΕΛΕΟΣ και όταν τα θύματά τους αντισταθούν στα μαρτυρικά και θανατηφόρα βασανιστήρια των ληστών και δημίων τους, αυτά (τα θύματα) ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ από το ΚΚΕ!!!!

Αυτός ο ολοκληρωτικός, σχεδόν, αποκλεισμός του ΚΚΕ από τα ΜΜΕ, η άγρια επίθεση εναντίον του από τις κυβερνητικές δυνάμεις και η αναζωπύρωση του ψυχροπολεμικού κλίματος, όλα αυτά αποτελούν εμφανή και αλάθευτα σημάδια των ανοικτών κοινοβουλευτικών πραξικοπημάτων που σχεδιάζονται και σκηνοθετούνται από τα ευρω-ατλαντικά κέντρα εξουσίας.

Λογικά θα αναρωτηθεί κανείς: Γιατί κτυπούν με τέτοια λύσσα το ΚΚΕ, αφού είναι γνωστό
Keywords
Τυχαία Θέματα