Ανθρωπότητα – Τρόποι Αντιμετώπισης του Συστήματος (Προφητικά Μυνήματα & Εκλογές)

Το άρθρο ανέβηκε στο Blog το 2009. Στο blog, ο συγγραφέας του έχει αναρτήσει το βιβλίο του με τίτλο Η Φωνή της Δημιουργίας προς το Ανθρώπινο Γένος.
Μέσα από τις μεταφυσικές ανησυχίες του συγγραφέα, μεταξύ των άλλων ενδιαφερόντων που παρουσιάζει και αναλύει, στην σελίδα με τίτλο : Ανθρωπότητα – Τρόποι Αντιμετώπισης του Συστήματος, κάνει αναφορές στο τρόπο που επιλέγουμε το κόμμα που θα μας εκπροσωπήσει και πως βρισκόμαστε είτε από άγνοια είτε από προσωπικό συμφέρον
να υπηρετούμε το σημερινό σύστημα. Πολλά από αυτά που ζούμε σήμερα με την Ε.Ε αλλά και τις.....
προθέσεις των τραπεζών και του συστήματος αναφέρονται από τον συγγραφέα, πριν 3 ολόκληρα χρόνια, το έτος 2009. Μου έκαναν εντύπωση τα λόγια του και πόσο προφητικά παρουσιάζει πράγματα και καταστάσεις, από έναν άνθρωπο που παρόλο που ασχολείται με τις έννοιες της Δημιουργίας με επίκεντρο τον άνθρωπο και την πνευματική του υπόσταση, έχει τα μάτια του ανοιχτά και βλέπει ξεκάθαρα και προσγειωμένα τους λόγους που μας οδήγησαν και συνεχίζουν να μας οδηγούν σε αδιέξοδα. Έχει ενδιαφέρον να το διαβάσετε καθώς και τα υπόλοιπα μέρη του βιβλίου. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σε αυτή την χώρα που δεν έχουν κουρτίνες να τους κρύβουν το τοπίο και βλέπανε ξεκάθαρα που μας οδηγούν, χωρίς να παραμυθιάζονται από τις φρούδες υποσχέσεις και τα συνθήματα των κομμάτων που μας οδήγησαν σε αδιέξοδα, ενώ πάλι τώρα, ενόψει των εκλογών μας προειδοποιούν για το χάος που θα υπάρξει αν δεν τους ψηφίσουμε. Βέβαια φρόντισαν να δημιουργήσουν παρελκόμενα κόμματα για να μαζέψουν στο μαντρί (με άλλο βοσκό από την ίδια στάνη) τους δυσαρεστημένους και μετά τις εκλογές να συνεργαστούν μαζί ώστε να έχουν την αυτοδυναμία που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν την καταστροφή μας. Για να μην μακρηγορώ, σας παραθέτω ένα μέρος του βιβλίου, που θεωρώ επίκαιρο, λόγω των εκλογών της 6ης Μαΐου ως πιθανή ημερομηνία διενέργειας εκλογών στην χώρα μας, στο πως επιλέγουμε το κόμμα που θα μας εκπροσωπήσει, αλλά και του ποιος κρύβεται πίσω από τα δεινά μας – τον Ηθικό Αυτουργό:

Ανθρωπότητα
Τρόποι Αντιμετώπισης του Συστήματος
Έχω αναφερθεί ιδιαίτερα, στη λέξη σύστημα και ίσως αυτό να παρεξηγηθεί. Ότι, τάχα, οι εκτιμήσεις μου ως προς την αξιολόγηση του πώς λειτουργεί το σύστημα το αδικώ. Εδώ θα σταθούμε ιδιαίτερα και θα το αξιολογήσουμε όχι σαν μία μονά­δα, όχι σαν ένας άνθρωπος, που εκφράζει και γράφει σε ένα έ­ντυπο τη γνώμη του, αλλά σαν να γράφαμε, όλοι οι άνθρωποι μαζί των τελευταίων 3-3.500 ετών, τη γνώμη μας.

Έχουμε σαν δεδομένο, ότι όλα αυτά τα χρόνια -ακόμα και σήμερα το ανθρώπινο γέ­νος πονάει, δυστυχεί και χύνει το αίμα του. Λυτό γίνεται, επειδή οι εκάστοτε πολιτικές και θρη­σκευτικές ηγεσίες, έχουν οδηγήσει τον κόσμο σ' αυτή την πορεία. Αυτές οι ηγεσίες, οι οποί­ες ανά καιρούς, αλλάζουν πρόσωπο [βασιλείες, αυτοκρατορίες, δικτατορίες, υποτιθέμενες δη­μοκρατίες], έχουν δημιουργηθεί γιατί και εμείς οι ίδιοι, από άγνοια, συμμετέχουμε σ' αυτό το παγκόσμιο σύστημα, με αποτέλεσμα σήμερα και πριν, να υπάρχουν αυτά
Keywords
Τυχαία Θέματα